Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşünce Platformumuza Hoşgeldiniz!

Düşünce Platformumuz bilgi ve düşüncenin en özgür adresidir!
Güne, gündeme ve yarınlara dair söyleyeceğim var diyenlerin, günlük koşuşturmaca içerisinde zihin jimnastiği yapmak isteyenlerin özgürlük meşalesi ~ FORUM KALEMİ ~

Pratik Bisküvili Tavuk Göğsü Tarifi

Ravza

Yeni Üye
Katılım
4 May 2020
Mesajlar
432
Tepkime puanı
339
Puanları
63
biskuvili-tavuk-gogsu-2.jpg


Pratik Bisküvili Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler

Tatlı İçin:
125
gram
tereyağı
1
su bardağı
un
1
litre
süt
1,5
su bardağı
toz şeker
1
paket
vanilin
1
paket
petibör bisküvi
1
paket
kakaolu petibör bisküvi

Üzerini Kaplamak İçin:
1
paket
kakaolu petibör bisküvi
(rondoda çekilmiş)
1
paket
petibör bisküvi
(rondoda çekilmiş)

Pratik Bisküvili Tavuk Göğsü Tarifi Nasıl Yapılır?

Tereyağını bir tencerede eritin. Unu ekleyip iyice kabarana kadar karıştırın.
Çırpıcıyla sürekli karıştırarak sütü tencereye ekleyin.
Şekeri ekleyip kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Kaynadıktan sonra vanilini ekleyin. Karıştırıp ocaktan alın.
Bir borcam veya fırın kabının dibine sade petibörleri dizin. Üzerlerinde kepçe yardımıyla muhallebiden bir katman dökün ve kakaolu petibörleri üzerine dizin. Bu işlemi, malzemeler bitene kadar tekrarlayın.
En üstteki muhallebi katmanına, rondodan çekilmiş petibörleri, sırayla çapraz şeritler halinde ekleyin.
Buzdolabında 4 saat dinlendirip servis edebilirsiniz. Afiyetler olsun
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar