Mutfak Portakal kabukları nasıl değerlendirilir. (1 Görüntüleyen)

Kabuğu çok ince olarak beyaz kısma dokunmadan soydum,kağıt havlu arasinda petek ustunde korutup toz haline getirdim, kurabiye,keklerde kullanılmak uzere kavanozladım.
 
Bende rendeler az olacak şekilde poşetlere koyar kek yada kurabiyeler için dondurucuya koyarım yada Dil-figar gibi yaparım bide reçeli olur tadı ve kokusu şahanedir :)
Ama şu oda kokusu ve yüzey temizleyici merak ettim eminim onada çok yakışacaktır portakal bu kokusuyla harika olur :)
 

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri