Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kutlama Pembe Maskeli Balo "EfuL!m'in doğum gün partisi"

Burç
Boğa
lIr3ry
Picsart_22-12-04_19-42-08-489.png

@EfuL!mEfuL!m is verified member. ile ortak noktamız pembeeegg

Ve konsept pembe olmazsa olmazdı.

@AsyAAsyA is verified member. ile 4 ve 5 üzerinde tartısmamizdan sonra bugün açıyoruz konuyuyu. @EfuL!mEfuL!m is verified member. bizi aydınlat lütfen utanarak söylüyorum :D

Seni çok seviyoruz. İyi ki doğdun iyi ki bizimlesin. En çok iyi kisin ♡♡♡♡♡

pastagif5c0jd5.gif

Pasta da tabiki pembe olacak:)

Picsart_22-12-04_19-53-20-806.md.png

Hazırlıkta neler oluyordu peki

@QasemQasem is verified member. renklerin cinsiyeti olmaz dedik diye pembe maske de takmam yani :D
@Hatra ne yapıp edip o maskeyi @QasemQasem is verified member. e taktırmıştı :D
@Dil-figar pembe çiçekleri bir bir etrafa koyuyordu :)
@MevaMeva is verified member. pembe balonları tek tek şişirmişti
@DolunayDolunay is verified member. müthiş hamaratlığıyla pembeyi birleştirmişti
@AsyAAsyA is verified member. Pembe konseptli masayı dizayn etmişti.

Ve ben deniz @ZoeZoe is verified member. pembe fotoğraf makinemle etrafı fotoğrafladım :)

Partiyi hazırlayanlar yorulsun diğer üyeler keyfini sürsün diye ;)

@EfuL!mEfuL!m is verified member. halinden pek memnundu :) her şey pembeyi çünkü pembelerin kraliçesi

Partide neler oluyor?

Baloya katılan Fk üyeleri pembeden bıksa da bu anı her şeye değerdi :) Fk ailesi olarak tüm üyelerin bu partiye pembe konseptiyle katılmasını rica ettik. Bizi kırmayıp her biri uydu.

@ZoeZoe is verified member., Hiiii zuzummm fklove2
Evet 4 benim günüm ve bugün sabah saatleri 7:30 da ( Rahmetli babacığımın ritüellerinden birisi emanetlerinin doğum kartlarına doğdukları saati yazardı bilgim oradan hasıl olmaktan 😌) dünyaya emanet bırakılmışım.

Pembe aşkına partimde emeği geçen herkese gıyabında teşekkür ediyorum fkcicek10

@QasemQasem is verified member. o maske takılacak yoksa ceza keser karşılığında iPhone14 pro max isterim fktrip2

@EfuL!mEfuL!m is verified member. seninle yeniden karşılaştığım için seni tanıdığım için çok mutluyum foruma ayrı bir hava ayrı bir renk katıyorsun :) iyi ki doğdun yeni yaşın sağlık, mutluluk, huzur getirsin yüzünden gülücükler eksik olmasın doğum günün kutlu olsun :) fkgul2fksevgi12

umutlu yarınlar diliyorum..
@EfuL!mEfuL!m is verified member. seninle yeniden karşılaştığım için seni tanıdığım için çok mutluyum foruma ayrı bir hava ayrı bir renk katıyorsun :) iyi ki doğdun yeni yaşın sağlık, mutluluk, huzur getirsin yüzünden gülücükler eksik olmasın doğum günün kutlu olsun :) fkgul2fksevgi12
@EfuL!mEfuL!m is verified member. canım benim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah seviliyorsun ♥
@EfuL!mEfuL!m is verified member., sevdiklerinle sağlıklı huzurlu nice yaşların olsun. fkkalp5fkcicek4fkpasta1
Rabbim huzuru bir ömür versin @EfuL!mEfuL!m is verified member., İyi bir annesin sen rabbim huzurunu ailenin huzurunu daim kılsın.
Iyi ki doğmuşsun iyi ki bizimlesin @EfuL!mEfuL!m is verified member. fksevgi5 bende konsepte uygun pastamı getirdim :) bu yıl her şey gönlünce olsun fkkalp5

Screenshot_20221204-204316.md.jpg
Her birinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum eksik olmayınız fkmerhaba8

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri