Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Para mutluluk getirir mi?

Parasız huzur aramak ahmaklıktır zira para; aş, sağlık, yardımlaşma, yoksul sevindirme , sadaka vs gibi anlık aklıma gelen etkinliklerin hiçbirini manen yapamazsınız maneviyatın yanında maddiyat (aşırı değil )fakat yeterince olmalı aksi takdirde huzursuzluk doğurması kuvvetli muhtemel arkadaşlar kimse vicdanını kandırmasın .

Parayı iyi kullanmayı bilirsek mutluluk getirir,düşünün çok paranız var ve en yakın arkadaşınızın ya da bi ihtiyaç sahibinin işini hallettiniz ,güzel değil mi,bence baya mutluluk verir.
Para eşittir mutluluk değilse de parasızlık eşittir mutsuzluk,net..

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@SiyahSancaktaR paranın içindesin müşterilerden biliyorsundur ne diyon bu konu için
Parayı keşfeden Lidyalilara lanet okuyasim geliyor başta :D

Para için insanlık sevgi saygı aşk aile huzur her şeyin yalan olduğunu gördüm..

Herkesin paranın kölesi hatta taptığını gördüm..

Para için iffetin olmadığını gördüm burda ki sözüm gen bayan hem erkek icin yanlış anlaşılmasın...

Hayatı para ile olçenlerin sonunu gördüm...

Parayı keşfeden Lidyalilara lanet okuyasim geliyor başta :D

Para için insanlık sevgi saygı aşk aile huzur her şeyin yalan olduğunu gördüm..

Herkesin paranın kölesi hatta taptığını gördüm..

Para için iffetin olmadığını gördüm burda ki sözüm gen bayan hem erkek icin yanlış anlaşılmasın...

Hayatı para ile olçenlerin sonunu gördüm...
Lidyalılar demek :)
Varlığı bir dert yokluğu yara
Para para para :)

Para var huzur var. :)
Parada huzur bulamayanlar parayı nasıl kullanacaklarını bilmiyorlardır. Düşün araban var şöförlüğün yok. Her gün kaza yapmaktan başına dert olur :)

Bence çoğu zaman getirir getirmez diyenler çok abartılı zenginler artık herşeyleri var parayı nereye harcayacaklarını bilmeyenler bahanelerin ardına sığınıp hiçbir şeyle tatmin olmuyorlar sonrada mutsuz oluyorlar

Allah çok verip şaşırtmasın az verip aratmasın böyle birşeydi sanırım bu söz tam emin değilim ama amin :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri