Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soruyoruz!! Para Arttıkça Mutluluk Azalır mı?

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Artıkça insan ilişkileri azalan ve tabiri caizse taptıkları nesneye dönüşüyor fazlası ile o yüzden mutluluk göreceli geliyor bana...

Kusura bakmasınlar ama parasız mutluluk çokta mümkün görünmüyor.
Kimse bana burada edebiyat yapmasın...
Para var huzur var, huzurun olduğu yerde mutluluk kol gezer...
Nolmuş yani yatarım katlarım olsa...
Cefasınıda çekerim sefasınıda sürerim yeterki olsun :)

“Parasız Saadet olmaz” demiş büyüklerimiz.
Para arttıkça mutluluk artar,aksini iddia edenin ya hiç çokça parası olmamıştır ya da vardır da kullanmasını bilmiyordur yani cimridir.

Kitchenaidi olan insan nasıl mutsuz olabilir ki :)
Hadi oldu diyelim. Kalkar bi kek yapar birde kahve, keyifli keyifli mutsuz olmayı dener :)

ama ben keyifle mutsuz da olamiyorum. Kalk mikseri çıkar ohooo. Daha da kötüsü onu çıkarmaya üşen çırpıcı ile yap. Yumurta ile şeker iyi karışmayınca o kek pofuduk olmuyor ki :bg:
Yani mutsuzken ağız tadıyla kek bile yiyemiyorum. Hayat çok zor burdan yetkililer sesleniyorum beni bulun :D

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Para dünyadaki en tehlikeli silah ben bunu bilir bunu derim kardeşi kardeşe düşman eder düşmanını gün gelir başına çıkarır taç eder sevdiğin insan bile gün gelir daha çok parası olana gider velhasıl kelam para kimdeyse rüzgar hep o yöne eser

Paranın sıfırı arttıkça mutluluğun dozuda artar...
Para arttıkça mutluluk azalır sözü biz fakirlerin uydurmasıdır.
Hepimizin mutsuzluğunun kaynağı parasızlık..
Hepinize bunu ıspatlarım..
Buyrun hodri meydan...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri