Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Konu Panç Nakışı

Erva

Aktif Üye
Sevgili @EfuL!mEfuL!m is verified member. daha önce paylaştığın örgüleri görmüştüm. Bu konuda bilgin var mı? Arkadaşıma şöyle bir şey yapmak istiyorum kendi el emeğimle.

IMG_20250120_165211.webp
Mesela iğnelerle etamin işlenirdi. Bu tabloyu onun üzerinde de yapabilir miyiz? Cahilliğimi gayet açık etmiş oldum🤭 Sanırsam @sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member. seninde el işi ile resmini gördüm gibi bir yerde. Senin bilgin var mı peki?

Panç nakışına ilgim oldu hatta çokta başlama videosu izledim fakat bir türlü nasip olmadı.
Fakat görseldeki panç değil gibi duruyor farklı bir uygulama gibi fkdusun1
Çok zevkli ve güzel doğaçlama çalışmalar çıktığını da biliyorum düşünmelisin bence fkevet1

@EfuL!mEfuL!m is verified member. biraz videolara baktım. Bu görseldekine seninde bahsettiğin gibi doğaçlama boya yolu ile bulut yapmışlar. Ponpondan balon görüntüsünü verip diğer aşamalarında panç Nakışı olmuş. Bazılarında ip boyutunu büyütüp bazılarında küçültme yapmışlar. Hadi birlikte başlayalım 😍😍

Biri el işi mi dedi🤭El işi yapmayı çok severim😍 oya, dantel, etamin yapmışlığım vardır ve son bir kaç yıldır da çocuklara hediye niyetiyle bere ve boyunluk örmeye çalışıyorum elimden geldiğince, hala devam ediyorum,, , 🙃

Onlar ile alakalı pek bilgim yok @Erva 🙃
Ama görüntü ile yola çıkarak orada minik minik ponponlar ve ip ve iğne sarma yapmış gibi duruyor 🙃

Kurs hayatım hiç olmadı, önceki sene arkadaşım ile iğne oyası öğrenmeye kursa yazılalım dedik yer kalmamış öyle kaldı.

Sen de meraklıysan el işine yaparsın buralara eklersin biz de görürüz 🌹

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri