Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgür Özel, hakim ve savcılara tehditler savurdu: Yargılayacağız (1 Görüntüleyen)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kadir53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadir53

Osmanlı Torunu
Aktif Üye
Puan 93
Çözümler 0
Kadir53
CHP'de şaibe iddialarının gölgesinde düzenlenen kurultayda konuşan Özgür Özel, açıklamalarında hakim ve savcılara yönelik sert ifadeler kullandı. Özel, "Yargıdaki bir avuç çetenin yargılandıkları günü göreceğiz" diye konuştu.

CHP'de olağanüstü kurultay günü...

Bin 300 delegenin katıldığı kurultayda gözler 60 kişilik Parti Meclisi seçiminde olacak.

Kurultay, Genel Başkan Özgür Özel'in açılış konuşması ile çalışmalarına başladı.

İMAMOĞLU'NUN TUTUKLANMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Kurultayda açılış konuşmasını yapan Özel, Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasıan tepki göstererek hükümete eleştirilerde bulundu.

"Silivri'de yatan yiğidim aslanım, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem Başkanı merhaba." diyerek sözlerine başlayan Özel, "Niye burdayız, Atatürk'ün partisi, Türkiye'nin bir sonraki cumhurbaşkanı sivil darbeye direnirken kongre yapıyoruz." dedi.

"TESLİM OLMAK YERİNE DİRENMEYE KARAR VERDİK"

Özel, "Kamu gücünü kullanarak, belediyeleri ve muhalefeti sindirmeye çalıştılar. Ancak bu amaçla attıkları her adımda daha da zayıfladılar." diye konuştu.

Temel amacın Ekrem İmamoğlu'nun önünü kesmek olduğunu iddia eden Özel, "Bu saldırılara karşı, millet ya susacaktı ya da bu darbeye direnecekti. Teslim olmak yerine ayağa kalkmaya direnmeye karar verdik." ifadelerini kullandı.

67f23d26a0544198__w1200xh800.jpg

"YARGILANDIKLARINI GÖRECEĞİZ"

Konuşmasında hakim ve savcılara yönelik sert ifadeler kullanan Özel, yargılama tehdidinde bulundu.

Özel, "Yargıdaki bir avuç çetenin yargılandıkları günü göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"REZİL EDECEĞİM, SİZE SÖZ VERİYORUM"

Özgür Özel açıklamasında şunları söyledi:

İlk seçimde seçimleri kazanıp bu ülkeyi yeniden demokrasiyle tanıştırarak mutlaka başaracağız. Yargıdaki bir avuç çetenin yargılandıkları günü göreceğiz. Silivri'de kadın mahkumları SEGBİS'le çağırıp "1,5 yaşında, 3 yaşında kızın varmış, son kez buradayım, ekrandan giderim 10 yıl ne beni ne evladını görürsün" ifadelerini kullananların, SEGBİS görüşmesinin kaydını sildirmek üzere, bu ifade bize ulaştıktan sonra o görüşmenin kaydını sildirmeye çalıştıklarını biliyorum. O görüşmelerin en yakın zamanda televizyon ekranlarında yer alması için gayret sarfediyorum. Bunları Türkiye'ye de dünyaya da rezil edeceğim, size söz veriyorum.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Şu adamın konuşmasına niçin halen izin veriliyor anlayamadım.

Yahu Türkiye'nin sabihi mi bu beyinsiz.
Bu cesaret nerden geliyor ortalığı karıştırmaya çalışıyor buna inanan sürüyle aptal olması can sıkıcı 🤦🏻‍♂️

Hayat tam da böyle bir şey.
İktidarsın ve her şeyi berbat etmişsin.
Sonra beş para etmez kalitesiz biri çıkıp senin hiçbir şey yapmadığını iddia ediyor ve sen diktatörlük ile suçluyor. Bu gücü senin adalet ve yargıda yaptığın onca adaletsizlikten alıyor. Hayatı sosyal ve ekonomik olarak felç etmenden alıyor. Aslında gücünü senin ikyidardaki boşluğundan alıyor. Son iki dönem bu kadar çok adaletsizliğe imza attınız ki insanları artık size güvenmiyor. Haliyle Türkiye’nin en despot en kalitesiz partisi olan CHP’den umut bekliyor. İnsanlar sadece siz düşünün iştiyor kimin geldiğini çok umursamıyor. Ekonomik olarak insanları çok yıprattınız. Hukuk ve adalet kavramlarını ülkede altüst ettiniz. Bu çapsızların kalkıp ülkede böyle kaos çıkartması nedeni hükümetin her alanda beceriksizlikleri. Hükümet kadrolarının neredeyse tamamı hırsız. Ama kendi hırsızlarına karşı herhangi bir yatırım uygulanmıyor. Söz konusu karşı tarafın hırsızlar olunca göz açtırmıyor. İnsanlar sizden çok şey değil adalet istiyor hukuk istiyor ekonomik olarak güven ve istikrar istiyor.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri