Tartışma ÖSYM de neler oluyor? (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma alanı
Bildiğiniz üzere ÖSYM başkanı görevden alındı.
Aslında her sınav bir hikayedir. Her kpss evlerde onlarca hikaye yazar. İnsanların emeği, çabası Her defasında hiçe çıkartılıyor, kpss, mülakat, alan vs hepsi ile alakalı onlarca yüzlerce iddia...
Kime güveneceğiz?
Adalet ve liyakatin yerini sadakatin almasının sonucumu bunlar?
ÖSYM de yaşanan bu adaletsizlik ve liyakatsizlikler size neyi gösteriyor?

Bu nasıl olabiliyor anlamıyorum. Verdilen onca emek var. Verilen zaman var. Önceliklerimizden vazgeçmek var. Bir senemizi sınavı merkeze alarak gecirmek var ve sonuc husran.. acı ama gercek

Bu kadar teknolijik imkan varken elde boy le bir şeyin olması kabul edilemez !...

Başkanın görevden alınıp yerine başkası atanması ile sorun çözülmedi...

Bunca emek zaman bir cinayettir yaa !...

KPSS niçin var onu da anlamıyorum. İnsanları bir sene veya fazlası çalişmayla yerleştirmeye çalişiyorsunuz extra olarak tekrar mülakata tabi tutuyorsunuz. Sınava ne gerek var her kurum kişiyi mülakata tutsun nitelikler varsa işe alsın.
Ben gece haberlerinde son dakika görünce eşimle istişare ettik aynı manayı çıkardık.
Aklımıza yine ve yine gayrı ihtiyari fetö yakıştırması gelmedi değil ilaveten gecenin bir vakti görev azli zannımca hayra alamet hiç degil.

Kime güveneceğiz bilmiyorum ama bu sınav kendi kendine yakalanmadı. Sorular göze sokularak çalınma veya satılma işlemi olduğu belli edildi. Ve bunun bu şekilde yapılması bana geçmişe de yönelik birçok şey düşündürttü. Umarım yakında ortaya dökülür pislikler.

İlginç bir şey yok. Bu ülkede sağ iktidarlar döneminde hep olan şey oluyor. Klasik yine soruları çalmışlar. Bizim gibi hak ederek bir yeri kazanamayacakları için onlarda soru çalmayı din fazilet ve siyaset sanıyorlar. Dün Fetullahçılar çalıyordu, bugün başkaları.. Kim olduğunun önemi yok, zihniyet bozuk olunca gelecekleri yer aynı oluyor.

Yalnız, hırsızları çok gördük ama bu kadar yüzsüzce, görgüsüzce çalanını görmedik. Soru tutulanları anlarım da cevap şıkkı tutturmak gerçekten baya ilginç oluyor..

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri