FK Sözlük Öğretmenler gününün velilere yük olması (1 Görüntüleyen)

Biz her şeyi abartıyoruz. Öğretmenler günü de abarttığımız anlardan. Sınıf anneleri eliyle neredeyse teröre dönüşüyor. Aklı selim bir öğretmen de çıkıp hediye kabul etmiyorum diyemiyor :/

Bende aldım ama bütçeme uygun çok pahalı bir şey değil çok şükür bizde sınıf annesi yok ama gerçekten abartılıyor hediyesi, pastası, sınıfın süslenmesi herkesin o kadar çok bütçesi olmayabilir sınıf anneleri durumu iyi mi kötü mü demeden böyle şeylere mecbur bırakıyorlar

Daha yeni akrabamın çocuğu ilkokul öğrencisi, öğretmen için hediye alacaklar kolye düşünüyorlar piyasadan haberleri yok sanırım...
Herkesin bütçesi var mı düşünmüyorlar,,,
Kaç tl verdi sormam lazım en son 300 tl gibiydi.

Asya dediğin gibi hiç bir öğretmen de bu mecburiyeti kaldırmıyor, hediye alımını sonlandırmıyor.

Meal dinlemeye gidiyorum son bir kaç gündür camiye,,,
Daha bu gün ilk kez gördüm camiye gittiğimde okuma bitiminden sonra hocaya öğretmenler günü pastası almışlar bi güzel kesip biz de yedik. 🙈🙈

Hoca sevindi, şaşırdı ama Allah için son kez olsun bundan sonra böyle bir şey yapmayın dedi.

Birileri bayanları durdursun sonra gelenek haline geliyor maalesef,,,

"Muallim, gençlere bilmediklerini öğreten bir nakledici değildir... Öğretmenlik tüccarvari para ile yapılacak bir iş hiç değildir...

Muallim sadece bir memur değildir; belki genç ruhları bir örs üzerinde döverek işleyen bir demircidir...
Muallim, ruhlar sanatkârıdır...
Hayatımızın mana ve medeniyet seviyesine ermesi, öğretmenlere en üstümüzde yer vermekle ve onu en büyük mesuliyete sahip bir ideal adamı haline getirmekle kabil olacaktır. ”
Nurettin TOPÇU.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri