Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Öğrenciye 12 yılda ahlak öğretemeyen sistem

Okul aslında Eğitim ve öğretim diye geçer lakin ilk eğitim Aileden geçer ,öğretme Dünyalık davasıdır.

Okullar ilim tahsil etme den epey uzak.
( Buna imam Hatiler dahil)

Belki biraz sivri çıkış olabilir , okumayı çözmek çocuklarımız için yeterli diyen düşünenlerdenim, ilim tahsil edip irfan öğrenecek yerlere evlatlarımızın ebedi hayatı için ugrasmaliyiz.

Çocukları Robot olarak gören ,çocukluğunu yaşamasına bile izin verilmeyen , Ders kolik bir yaşantı ,ilerde büyük buhranlar oluşturabilir...

Okullar ahlak, eğitim ve öğretimden çok ideolojik kamplar şeklinde işliyor. Ana okulunda oynayarak öğrenmeye yolladığınız çocuğunuza önce alfabe yada görgü kuralları değil Kemalizm dayatılıyor. İlkokul sıralarında en çok gördüğünüz şey Kemalizm.

Bu yüzden bu eğitim kamplarından düzgün insan çıkmasını beklemek hayaldir

Ahlak evde öğretilir. Eğitim sisteminde katılacak ahlak eğitim ahlakıdır.

Çocuğa saygıyı evde saygınlığı cemiyette öğretirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri