Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Meteoroloji Neden Meteoroloji Genel Müdürlüğü? (1 Görüntüleyen)

Puan 113
Çözümler 1
ZARiPZARiP is verified member.
The weather channel, accuweather gibi telefonlarımızdaki otomatik hava tahmin uygulamaları hiç bir zaman size doğru tahmini ve veriyi vermez.
Türkiye’de hizmet veriyorlar çünkü insanımız otomatik telefonunda bu program olduğundan güveni daha çok MGM’den.
Peki neden daha çok?
Üzerinde yüzde var ?
Şaka değil inanın gerçek, adam arıyor yüzde kaç ihtimalle yağmur yağacak diye soruyor.
Haklı aslında mahsulü ya tarlada, ya düğünü dışarda yapacak, ya alacak kız arkadaşını pikniğe gidecek haklı olarak soruyor.
Ben gibi birisi de her meteorolojik hadisenin %50 ihtimali vardır deyince höh diye bir boşluk sesi duyuyorum :)
Şaka bir tarafa ülkemizde tahmin için Meteoroloji Genel Müdürlüğü harici hiç kimseye ve hiçbir kuruma inanmayın.
Not: Fotoğraflar aynı anda çekilmiş olup, geçmişteki bir ekran fotoğraflarıdır.(09:13-09:30)

Ekli dosyayı görüntüle 5634Ekli dosyayı görüntüle 5635

Benim telin ki daha bir abuk subuk. Hava açık diyor karla karışık fırtına basıyodur kessin :)

İnanmıyoruz ama bakmadan da yapamıyoruz ..

Telde var diye hiç gerek duymamıştım fakat işin ehli öneriyorsa uygulamayı indireyim teşekkür ederiz @ZARiPZARiP is verified member. hocam ..

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri