Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Neden insanlar bu kadar sevgisizdir? (1 Görüntüleyen)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Unknown
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Unknown

FK Üyesi
Puan 13
Çözümler 0
Unknown
Neden insanlar birbirlerine karşı düşmanca ve adaletsizce davranır? Neden kendi gibi düşünmeyenlere karşı ön yargılıdır?

Sebebi yine insanın kendisidir.
Hayat boyunca bu durumdan şikayet edenlerin ön yargılarda boğulduklarını başkalarına saygı duymadıklarını en ufak şeylerde düşmanca tavır aldıklarına şahit oldum.
Tavrımız karşıdakinin davranış biçimini belirler.
Özgür olmayı istediğimiz kadar özgürlüklere tahammül etmek zorundayız, senin gibi düşünmüyorum demek zor bir iş değildir.
İnsana saygı kendine saygıdır.

İslam dinine mensup bireylerin, gayrı Müslüm olan zihinlere yüz çevirmemesini yine gelmiş geçmiş tek örnek insanlığın en şereflisi olan Hz. Muhammet Mustafa önderliğinde tüm hayatı boyunca göstermiştir.
Her ne düşünce ve inançta olursa olsunlar her insan müslüman olarak dünyaya gözlerini açar akabinde aklen yol seçer.
Ben soruya tamamen inanç yönünden yaklaşmak istedim zira temel düşüncem ve zikrim bu şekilde.

Sevgisizlik çok da önemli değil ama adaletsizlik yapıyorsa, hiç söz hakkı bile tanımıyorsa, o kötüdür. Bunun inançla, ideolojilerle de bir alakası yoktur. Ön yargılı insanları pek sevmiyorum.. Birçok forum sitesinde olan durumdur.

Bir evlat anne baba sevgisi görmezse nasıl bir başkasına sevgi gösterebilsinki çocuk robot gibi yetişiyor genelde anne ve babadan kaynaklanıyor şefkat merhamet olmazsa o insanda sevgide olmaz.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri