- Burç
- Başak
- İsim
- Meçhul
- Meslek
- Serbest
- Memleket
- siz Mars bilin(.
My Love From The Star
Ekli dosyayı görüntüle 11008
Bölüm Sayısı: 21
) 400 yıl önce Joseon Hanedanlığı döneminde dünyaya gelen bir uzaylıdır. Yakışıklı olmasının yanında olağanüstü yeteneklere sahiptir. 400 yıl sonra, Do Min-Joon insanlara alaycı bir şekilde yaklaşmasına rağmen bir oyuncu olan Chun Song-Yi'ye (
) aşık olacaktır.
izlerken çok çok güldüğüm bir dizi oyuncuları sempatik ve konusu ilginizi çekiyor ben izlerken beğenmiştim hem komik hem fantastik seviyorsanız mutlaka izleyin derim biraz ağlamaçlı ama duygusal değilseniz benim gibi sadece gülerek izleyin dünyadaki uzaylımızın zamanının dolmasına az kalması ve kafadan kontak kapı komşusuna aşık olmasını anlatıyor eğlenceliydi baya sıkılmadan izleyebilirsiniz bence
küçük bir spoi: her komşu komşu değildir belki de gerçekten başka dünyanın insanıdır bitti
Ekli dosyayı görüntüle 11008
Bölüm Sayısı: 21
Konusu:
Do Min-Joon (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
izlerken çok çok güldüğüm bir dizi oyuncuları sempatik ve konusu ilginizi çekiyor ben izlerken beğenmiştim hem komik hem fantastik seviyorsanız mutlaka izleyin derim biraz ağlamaçlı ama duygusal değilseniz benim gibi sadece gülerek izleyin dünyadaki uzaylımızın zamanının dolmasına az kalması ve kafadan kontak kapı komşusuna aşık olmasını anlatıyor eğlenceliydi baya sıkılmadan izleyebilirsiniz bence
küçük bir spoi: her komşu komşu değildir belki de gerçekten başka dünyanın insanıdır bitti