Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Konuya hakim bu kadar bayan arasinda mutfakta yumurta kirmaktan ote herhangi bir becerisi olmayan ustelik en yakin cevabida bizim soyledigimizi yazdiginiz halde yalandanda olsa evet dogru cevap deseydiniz kiyamet kopmazdi degilmi ?@Olmayabilir yorumunu okuyup güldük![]()
+Atıştırmalıktı o
O Atıştırmalığı birde bilseydiniz
Hepimizin mutluluğu daim olsun.)
Sen rahat ol golgene guvenme bana guven@
Olmayabilir beni bir tek sen anlıyorsun Ustam iyi varsın
İzleriz dedigimiz pazar gunu 8 de basladik gece 00 01de isi biraktik kisacasi 17 saat calisan kisiden hamal olur amele olur köle olur fakat en son beyefendi olurÜstümüze iyilik sağlık hayatın telaşından biraz kurtulsun diye Beyefendiyi çekirdek çitlerken filme davet ettik o kadar, gelirim diyerek kaçtı sonra diyor ki hayat onlara güzel. Yok yaa
Kimse kusura bakmasin forumdaki insanlarin gunluk ve is hayatindaki yasam konforuna bakip
( @Meva aksama kadar kedisiyle oynuyor @Bliss desen iftara yemek yapmaya dahi luzum gormeyip beyefendiyi atistirmaliklarla idare ediyor @Erva ile @Zoe ya gelince dunya zaten onlara guzel gun boyu kitap ve film izlemekten baska aktiviteleri yok v.b)
kendimizle kiyasladigimizda %99 mutlulugu hakden biziz
@aguman dostum sen tek yasadigin icin bencillik yapmayip kalan %1 lik kismi senin icin
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.