Mouse
Ekli dosyayı görüntüle 11006
Bölüm Sayısı: 20
yine bir lee seung gi diziyle geldim bir numaralı oyuncum olur kendisi bu dizisiyle beni şaşırttı ama ben zaten tahmin etmiştim yer mi hiç anadolu kızı bunları yiğidim

neyse iişte piskopat geniyle doğan insanların aslında düşünceleri piskopat olan bir takım bilim adamının deneyleri olması piskopatların içindeki katili uyandırıp istedikleri kişileri öldürtüyorlar ve bu genelde şuçlu kişiler oluyor dünyayı kötü insanlardan temizleme işlemi de diyorlar tabi koca bir kandırmaca bu
oyuncular baya iyi bol cinayet ve kan olan bir dizi polisiye sevenler rahatça izler tabi izlerken ters köşe olabilirsiniz üzülmüştüm biraz zoruma gitmişti azıcık ama dizi işte neyse konusu şaşırtmaçlı demedi demeyin ben beğendim sizde beğenirsiniz yani belki
küçük bir spoi: ön yargı kötü bir şey hiç bir şey dışardan göründüğü gibi değil tabi buna insanlarda dahil ne saf iyilik vardır ne de saf kötülük
Ekli dosyayı görüntüle 11006
Bölüm Sayısı: 20
Konusu:
Dizi, psikopat insanları daha anne karnındayken belirleyen bir testin dünyada nasıl bir etki oluşturacağına ve "Karnındaki çocuğun bir psikopat olacağını bilsen, onu doğurmak ister miydin?" sorusuna odaklanıyor.yine bir lee seung gi diziyle geldim bir numaralı oyuncum olur kendisi bu dizisiyle beni şaşırttı ama ben zaten tahmin etmiştim yer mi hiç anadolu kızı bunları yiğidim

neyse iişte piskopat geniyle doğan insanların aslında düşünceleri piskopat olan bir takım bilim adamının deneyleri olması piskopatların içindeki katili uyandırıp istedikleri kişileri öldürtüyorlar ve bu genelde şuçlu kişiler oluyor dünyayı kötü insanlardan temizleme işlemi de diyorlar tabi koca bir kandırmaca bu

küçük bir spoi: ön yargı kötü bir şey hiç bir şey dışardan göründüğü gibi değil tabi buna insanlarda dahil ne saf iyilik vardır ne de saf kötülük