FK Sözlük Memurların memurlarla evlenme saçmalığı (1 Görüntüleyen)

Kim kiminle evlenir meselemiz o değil. Çıkar üzerine kurulan evliliklerde sevgi eksikliği aldatmayla giderilmeye çalışılıyor. Yanlış olan bu.
Sevgi muhabbet öncelik olsun, ben bununla ömür geçirebilir miyim düşüncemiz olsun, bu iyi anne olur mu iyi baba olur mu soruları sorulsun.

Artık aşk-muhabbet evliliği devri bitiyor yerine mantık ve anlaşmalı evlilik alıyor.
Zira geçim derdi daha tanişma evresinde hasbihâl edilir duruma geçmişler olsun geldik.

Uzun zamandır koltuk ihtiyacım vardı fiyatlar malum tavan spotçuları önerdiler gittim sıfır ve sıfır ayarında eşyalar yarı fiyatından daha az fiyata ihtiyacımı gördüm .Sahibine sordum bu kadar malzemeyi nerden buluyorsunuz ucuza satmak için..

Boşananlar sağolsun abi o kadar çokki evlerinin eşyalarını yarı fiyatına satın alıyoruz dedi ekmek kapımız onlar adliyelerde adamları varmış boşanma davaları katında kartvizit dağıtıyorlar hatta durusma için bekleyenlere..

Kusura bakma hayırlı kazançlar diyesim gelmedi sana dedim !...

Memurun memur ile evlenmesi,hmm..
Bir de şu pencereden baksak mı?
Lise bitiyor,üniversite sınavı kazanılıyor yüksek bir bölüm tercihi sonucu o bölüme geçiş yapılıyor (mühendis,doktor,mimar gibi gibi) üniversitede tanışıp meslek dalları aynı olup evlenen kişiler içinde mi konu içeriğinde ki durum olmuş oluyor?

Açıkcası bu türlüsü de bana çıkar ilişkisi gibi geliyor.Her şey eskidendi,şimdi kimse sevmediği birisi ile sırf meslek benzerliği için evlilik yoluna girmez.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri