Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim gibi country music sevenler varmış madem, arşivden bişeyler paylaşayım gitsin. (şöyle söyleyim, bu grupları kendi çoğu yeni nesilleri dahi bilmiyodur)
oo harikasın, bu şarkısını bilirim (ve autumn en sevdiğim süreçtir) ama jazz pek tarzım olmadığı için dinlemiyorum. daha çok country takılıyorum. birileri sevmeyebilir, birileri de sevebilir, çeşit çeşit insan ve zevk var, ne diyelim. kulaklıkla dinle madem
90 pop neslinden geldiğim için eski 45'likleri bilirim. ama dedim ya, bu sanatçılar pek bilinmez, mutlaka arada onlarla bir köprü olması ya da tesadüfen denk gelmiş olmak gerekiyor. ve hatta mesela cure'yi onlarda herkes sevmez, dinlemez falan. neyse. ben arşivden güzel şarkıları tespit ettikçe paylaşayım.
şarkını dinledim bu arada, bende uyandırdığı etki uyku : )) güzel bir eser tabii ki. teşekkürler zoe.