Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Film/Dizi Tanıtım Maudie (3 Izleyici)

Nasıl bir filmdi biliyor musunuz? Dışarda kar yağıyor ve siz battaniyeye sarılıp sıcacık bir hikayeyi izliyorsunuz. Gülüyorsunuz, zaman zaman gözleriniz doluyor ve bazende öfke hissediyorsunuz.

Film Maude Lewis'in gerçek hayat hikayesini konu almış. Doğum kusurları ile dünyaya gelen Maude'nin hayata tutunma, bende bu hayatta varım savaşı yüreğinizi ele geçiriyor. Bir erkeğin çorak hayatını nasıl çiçek bahçesine çevireceğini, renklerle nasıl güzel bir dünya yaratacağını çok güzel hissediyorsunuz. Bütün kusurlarına rağmen gayret, azimle nerelere geldiğini an an şahit olmak çok keyifliydi.

Az evvel seyrettim Film tastamam yorumladığın gibi tüm hisleri ayrı ayrı yaşatıyor @ErvaErva is verified member.
Bir kadın yeterki istesin bastığı yeri esanslara boğar baktığı yer yeşerir.

Benim nedensizce gözlerim yaşardı izlerken @EfuL!mEfuL!m is verified member. hatta arkadaşım bunun neresine gözlerini döküyorsun dedifktrip0 insanların hep acı dolu şeylere mi gözyaşı dökmesi lazım? Ben güzel şeylerde gözyaşı dökerim ne varrrfktrip0
Benimde bilakis son dakikalar hayatının son anına kadar verdiği mücadele gözlerimi nemlendirdi bir süre etkisinde kaldım.
Müthiş oyunculuk karakteri takdir edilesiydi.

Benimde bilakis son dakikalar hayatının son anına kadar verdiği mücadele gözlerimi nemlendirdi bir süre etkisinde kaldım.
Müthiş oyunculuk karakteri takdir edilesiydi.
Bence erkek oyuncu da çok iyi iş çıkarmış. Şaşkınlık, bocalama, öfke ile sevgi arasındaki uçurumları, bir kadına nasıl davranılır cahilliğini çok iyi yansıtmış. Yüz mimiklerini gerçekten harika kullanmış.

Bence erkek oyuncu da çok iyi iş çıkarmış. Şaşkınlık, bocalama, öfke ile sevgi arasındaki uçurumları, bir kadına nasıl davranılır cahilliğini çok iyi yansıtmış. Yüz mimiklerini gerçekten harika kullanmış.
Ölmeden evvel son cümlesi sevgiye dair tespitiydi.
Sevginin aslında “seni seviyorum “ kalıbından taşmış halinin seyri film.

Ölmeden evvel son cümlesi sevgiye dair tespitiydi.
Sevginin aslında “seni seviyorum “ kalıbından taşmış halinin seyri film.
Filmde gösterilmesede belli düzeye kadar eğitim almış biliyor musun? Okulda çocuklar çok zorbalık yapınca annesi okuldan almış onu ve kartpostal boyama/resim yapmayı öğretmiş 😍 bu sevgi ve ilgisi annesinden mirasmış. Ve kocasıda savaş gazisiymiş bu yüzden tabiri caizse höt hötmüş fktrip0

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri