Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorum/Analiz Marş marş, istikamet Altıok!

MevaMeva is verified member.

İçinden geldiği gibi yaşa :)
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry
Mehmed Göktaş altılı masadaki muhafazakarların hal-i pürmelalini değerlendiriyor.

1681048043300.png

Mehmed Göktaş / Doğruhaber
Marş marş, istikamet tıpış tıpış Altıok!

Her biriniz çok büyük iddialarla ortaya çıkacaksınız, seksen bir vilayette ve yüzlerce ilçede örgütleneceksiniz, parti binaları tutup donatacaksınız, ışıklı levhalarla göstereceksiniz, her örgüt için bilmem ne kadar insan görevlendireceksiniz, kurullar oluşturacaksınız ve iktidarı devralmaya, en azından ciddi bir ortak olma iddiasıyla meydanlara ineceksiniz…
Sonra? Sonra size denilecek ki; Hoop ne oluyor öyle, sizden sadece birkaç kişi alabiliriz, hem de kendi namınıza değil, kendi adınızla değil, kendi ambleminizle değil, onlar da altı okun altında.
Ve bütün bunları İslâmî bir kimlikle yapacaksınız.

Biliyorum, başkalarına hakaret etmek, alay etmek ne insanidir ve ne de İslâmîdir. Fakat birileri kendilerini bizim şu tanımlamamızdan çok daha rezilce tanımlamış durumdalar.
Aslında gelinen şu son noktada Kılıçdaroğlu diyor ki bu üç partiye;
“Artık siz yoksunuz, sizin bir kimliğiniz, sizin bir işaretiniz ve alâmetiniz yok, siz birkaç CHP milletvekilinden ibaretsiniz. Şu anda size düşen görev bizi cumhurbaşkanı makamına getirmektir, şimdi gidin ve beraber olduğunuz kim varsa hepsine söyleyin, tıpış tıpış sandıklara gitsinler ve altı okun altına mührü bassınlar, haydi marş marş!
“Siz kendinizi tanımlayamazsınız, sizin kim olduğunuzu ben karar verir ben tanımlarım; Siz şu anda birer CHP’lisiniz, CHP listelerinde birkaç isimsiniz, hepsi bu kadar.

Aman Allah’ım, insanoğluna kibirleri, gururları, enaniyetleri neler de yaptırırmış, nerelere savururmuş. Bu insanlar hiç aynaya bakmaz mı acaba, kaç kuruş ettiklerini az çok tahmin etmeye çalışmazlar mı?
İşin asıl üzücü yanı bu üç partinin az çok İslâmî bir kimliğe sahip olmalarıdır.

“Artık siz yoksunuz, sizin bir kimliğiniz, sizin bir işaretiniz ve alâmetiniz yok, siz birkaç CHP milletvekilinden ibaretsiniz. Şu anda size düşen görev bizi cumhurbaşkanı makamına getirmektir, şimdi gidin ve beraber olduğunuz kim varsa hepsine söyleyin, tıpış tıpış sandıklara gitsinler ve altı okun altına mührü bassınlar, haydi marş marş!
“Siz kendinizi tanımlayamazsınız, sizin kim olduğunuzu ben karar verir ben tanımlarım; Siz şu anda birer CHP’lisiniz, CHP listelerinde birkaç isimsiniz, hepsi bu kadar.
Kapak yorum tebrikler fkalkis7fkalkis7fkalkis7

İşin şakası bir yana, Hadi Karamollaoğlu satılmış diyelim. Saadet partisi üyeleri nasıl bir gözü dönmüşlük ki cellatlarıyla yol yürüyor.
Kardeşim boykot edersin, yanlız kuliste girersin. Aklım almıyor. Bukadar çürümüşlüğü aklım almıyor.

İşin şakası bir yana, Hadi Karamollaoğlu satılmış diyelim. Saadet partisi üyeleri nasıl bir gözü dönmüşlük ki cellatlarıyla yol yürüyor.
Kardeşim boykot edersin, yanlız kuliste girersin. Aklım almıyor. Bukadar çürümüşlüğü aklım almıyor.
Demek hep öyleydiler kör olan bizlerdik.

@EfuL!mEfuL!m is verified member., Temel hep buydu bunda sorun yok.
Ama diğerlerinin böyle olduğunu düşünmüyorum. Öfkeleri gözlerini kör etmiş ve çıkarları herşeyin önüne geçmiş. Zamanla asimile olmuşlar, zamanla kendilerini geliştirmedikleri ve temelde İrancı kafayla yetiştikleri için hedefe ulaşan yolda herşeyi mubah gören Makyavelist oldular

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri