Lapa Lapa, Tek Atımlık: Kar Topu Tatlısı Tarifi (1 Görüntüleyen)

  • Kullanıcı Ravza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tatlılar
kar-topu-tatlisi-tarifi.jpg


Kar Topu Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

1
su bardağı
krema
(200 ml)
1
su bardağı
toz şeker
3,5
su bardağı
hindistan cevizi
10
adet
fındık

Üzeri için:

80
gram
bitter çikolata
1
yemek kaşığı
toz antep fıstığı

Kar Topu Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?

Bir kapta krema ve toz şekeri mikser yardımıyla, şeker eriyene kadar çırpın.
Şekeri erimiş karışımın üzerine azar azar Hindistan cevizini ilave ederek kurabiye hamuruna benzer bir kıvam elde edin.
Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alın ve ortasına bütün fındık ilave edip, yuvarlayın.
Buzdolabında yaklaşık 1 saat kadar dinlendirin.
Servis etmeden önce, çikolatayı benmari usulü eritin ve bir kaşık yardımıyla kartopu tatlısının üzerinde gezdirin.
Üzerlerine toz Antep fıstığı serpiştirerek servis edin
 

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri