Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soruyoruz!! Kürt böreği mi küt böreği mi ?

MevaMeva is verified member.

Bir ☕ doldur bir 📚 seç 🌍 sessize al
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry
Gece gece aklıma nereden geldi bilmiyorum 🤭 ya ben dedim bir ara Kürt böreği yemiştim ama tadını hiç sevmemiştim 🫣 dedim hadi pudra şekeri dokeyim öyle kurtarayım böreği yok olmadı daha fena oldu 🫣sonrasında arattım Kürt böreği diye kimi küt böreği diyor kimi Kürt böreği:) bu konuda da tıpkı büryan Siirt'in mi yoksa Bitlis'in mi gibi tartışma çıkmış 🤭işimiz yok ya her konuda tartışıyoruz bı sonuca da varamiyoruz öyle boşa nefes tüketiyoruz 🤭
Ee bizim başımız kel mi bizde tartışmadan geri kalmayalım 🤭sizce Kürt böreği mi küt böreği mi:)
Peki bu böreği yediniz mi tadını nasıl buldunuz yemediyseniz en kısa zamanda yiyip gelip yorum yapın konu böyle garip kalmasın 🤭

Herkese hayırlı geceler uyumaya devam tatlı rüyalar 🤭

1000028658.jpg
1000028657.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri