Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kurban bağışlarınız için son 4 gün (1 Görüntüleyen)

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Puan 113
Çözümler 1
AsyAAsyA is verified member.
?
Kurban bağışlarınız için son 4 gün
Kurban bağışlarınızı;
?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
adresinden online olarak bayramın ikinci günü saat 23:59'a kadar ulaştırabilirsiniz.
?
Vakıf merkezi ve temsilciliklerimiz ise arefe günü, bayramın birinci ve ikinci günü açık olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 4679

Hocam belki yeri değil ama ben gibi bilmeyenler için sormak istedim;
Diyanete mi vermek kurbanı yoksa ihh ya mı?
İsrail saldırısından önce(mavi marmara) ihh çok etkin rolu ve sosyal medyada çok konuşulan bir kurum değildi, ne olduda birden parladılar, bir kaç arkadaşımdan da birçok mesaj aldım bağışını bekliyoruz diye, kurbanını bekliyoruz diye.
Demek istediğim mavi marmara öncesi hükümet desteklemiyordu da şuan neden destekliyor hükümet bu kurumu?

Hocam belki yeri değil ama ben gibi bilmeyenler için sormak istedim;
Diyanete mi vermek kurbanı yoksa ihh ya mı?
İsrail saldırısından önce(mavi marmara) ihh çok etkin rolu ve sosyal medyada çok konuşulan bir kurum değildi, ne olduda birden parladılar, bir kaç arkadaşımdan da birçok mesaj aldım bağışını bekliyoruz diye, kurbanını bekliyoruz diye.
Demek istediğim mavi marmara öncesi hükümet desteklemiyordu da şuan neden destekliyor hükümet bu kurumu?

İkiside güvenilir ZARiP. İstediğine gönül rahatlığıyla verebilirsin :)

İHH ile ilgili sorduğun soruya @QasemQasem is verified member. daha iyi cevap verebilir. Bildiğim kadarıyla önceki forumda İHH ile yardım organizasyonlarına katılmıştı :)

@ZARiPZARiP is verified member. hocam ihh nın çalışmaları Mavi marmaradan öncede aynı şekilde dünyanın dört bir yanına vardı, mavi marmaradan sonrada pek bişey değişmedi aksine hükümet le arası daha çok açıldı. Ve Mavi marmarayla beraber daha çok ün kazandı. İsmi duyuldu.

Arakan, Somali, Yemen ve Suriye sahasında hem ihh hemde dünya doktorları ile çalıştım. Aktif katılım sağladım. Şeffaf ve güvenilir bir kurum olarak gördüm.

Özgür-Der olarak bir çok yardım çalışmamızı onlarla beraber yapıyoruz. Şimdiye dek bir usulsüzlüklerine rastlamadık.

Ben kurban bagisimi kendim gibi kimsesizlere yapiyorum

Allah razi olsun Hayır yolunda Gecesini Gündüze katana .
Selam olsun ümmetin yetimlerin basını oksayana yüzünü güldürene.
Selam olsun Kurban Emrini yerine getirene.

Kurban Bayramının en büyük Ameli noktadaki değeri elbetteki emir olan kurban dir.
Maddi durumu olan müslümanlar bu farzı yerine getirmeye çalışırken,Yardim kuruluşları vakıf ve derneklerde buna iştirak edip vekaleten dağıtılmak üzere kesimi kendileri yapmakta ,Allah razı olsun.
Elbet herkes Ailesi ile beraber kesemiyor ,metropol şehirlerde,bu biraz daha zor buna istinaden vekalet veriliyor,

Yada bu zahmete girmek istenmiyor,ondan olmalı ki bu kadar kuruluşlar bu olaya müdahil oldu.
Allah razı olsun hepsinden diyerek bir konuya değinmek isterim ,

FARKETDINIZ MI ?
Yeni nesil kurban kesimini görmeden büyüyor yakında kurban kesim kuruluşlarin elinden olacak , ve unutulacak bir Ibadet olacak...
M.Salman

Bayram ne zamanki

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri