Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Köpekler ve Kedilerin Kelime Sayısı

Köpekler 150-200 kelime öğrenebilirmiş. Yani bizim dilimizdeki 150-200 kelimeyi anlayıp, tepki verebilir. Kediler ise 50 kelime anlayıp, tepki verebilir. Ben öğrendim sizde öğrenin bana nefkgoz6fkgoz3

Ayy benim kedime dama gitmemeyi anlatmam ogretmem lazım dama gitme diyorum çok kızarım diyorum anlamıyor bembeyaz kedi bugün damda simsiyah olmuş görünce şok oldum mecburen yıkadım yıkanmak ta istemiyor beyfendi zar zor biraz rengini açtım bana küs şimdi yanına gidince suratını çeviriyor 😒😑

Sende çok tatlısın tatlım 🥰 ama ben onu her gün balkona çıkartıyorum hava alsın diye demek ki yetmiyor dam daha yüksek daha havadar anca tatmin oluyor:)
Karşımdaki evde de bir kedi var. Kül renginde. Her sabah perdeyi açıyorum bakıyorum yarısı içerde yarışı dışarda vücudunun. Bayramda torunlarını bekleyen neneler gibi bir sağ bakıyor bazen sola. Laf atıyorum gidiyorum geliyor musun? Hırlıyor bana😂

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri