Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Konuları etiketleme (1 Görüntüleyen)

Charismax

Ne demek Hiç mi yok ?
FK Üyesi
Puan 113
Çözümler 0
Web sitesi
forummeskeni.com
Charismax
Merhaba Arkadaşlar.

Açtığınız konuları etiketlemenizin bizim için faydalı olacagı kanısındayız..
Gerek site içi aralarda gerek dış google aramalarda arama motoruna takılması sebebiyle faydalı olacaktır..
Şart değil ve mecbur değilsiniz yinede biz anlatalım ufaktan.

Ekli dosyayı görüntüle 3689

Konuyu açtınız farzedelim etiket atmak istiyorsunuz resimde işaretlenen bölüme tıklıyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 3691
tıkladığınızda bu alan çıkıyor buraya yazıyorsunuz her bir kelime yazdığınızda o kutucuga giriyor . Aşşagıdaki resimdeki gibi .. dediğim gibi mecbur değilsiniz . ama yaparsanız katkıda bulunmuş olursunuz.. bu açılmış konunun etiketlenmesiydi.

Ekli dosyayı görüntüle 3690

birde konu açarken bakalım..

Ekli dosyayı görüntüle 3692

en alta aşşagıya iniyoruz..

Ekli dosyayı görüntüle 3693

Aynı şekilde bir görüntü çıkıyor karşımıza

Ekli dosyayı görüntüle 3694

ve gibi gibi etiketi atıp konuyu açıyoruz.

basit bir işlem istediğiniz kadar uzatabilirsiniz..

etiketi ne isimle atacagınız size kalmıştır..
mühtehcen etiket atmayın :)

Etiketleri paylaşım başlığı ile ilgili oluşturmamız daha etkili olacaktır ..
Teşekkürler @Charismax güzel çalişma emeğine sağlık ?

Kusura bakmayın amatör bir anlatım oldu mobilden ama anlayacagınızı düşünüyorum ? mecbur değilsiniz.. haklısın @EfuL!mEfuL!m is verified member. seo uzmanı değilim ama konu başlıkları zaten bir link olmuş oluyor. başlıktan ziyade konu içeriği ile ilgili etiket atılırsa daha iyi olur sanki.. seçime göre kim nasıl isterse . ben zaten ara sıra açılmış konulara atıyorum etiket .

Etiketler ,çok kullanılan kelimelerden de gayet tabi seçilebilir fakat forum içi aramalarda sonuç alamayız diye başlık ve Metin içeriğinden seçilmesi daha evla olur diye belirtmiştim Sayın Develoner ?

Nasıl istiyorsan sayın Muhabir ?

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri