Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Kızmak ile kırılmak arasındaki farklar

Tabiki katılıyorum bazı sözler vardır ki kalbini delip geçiyor kalp kırıklığı işittiğin söz veya yapılan bir hareket unutulmuyor aklına geldikçe üzülüp duruyorsun
O yüzdendir ki Peygamber efendimizin bu konu ile ilgili çok güzel bir sözü var
Kalp kırmak kabe yıkmak gibidir

Kızgınlık köz gibidir ki kızdıran kişinin bir yağmuruna bakar sönersin ..

Amma velakin kırgınlık, kırılan Cam gibidir onarılsa dahi izleri hep canınızı yakar ..

Siz siz olun bir gönülü kırarım diye ürperin 2 degil çok kez düşünün bir konuşun çok rica ediyorum ...

Eğer kızgınsanız,
Kızgınlığınızı dışa vurursunuz, çünkü kızmak dışa dönük bir eylemdir. Sesini yükseltmek, avazının çıktığı kadar bağırmaktır. Sıradan insanlara yönelik gerçekleştireceğimiz bir eylemdir. Anlık öfkenin dışavurumudur, kızgınlık. Geçicidir, anlık parıltıdır...

Kırgınlıklar ise,
İçinde hüzün barındırır. Ömürlük tür, yorar, yıkar, darmadağın eder. İnsanın içini kemirir, çünkü içe yöneliktir. Sessiz kalmaktır, içinde yaşamaktır, kendiyle yoğrulmaktır ve bu duyguları sadece değer verdiklerinize karşı yaşarsınız...

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Eğer kızgınsanız,
Kızgınlığınızı dışa vurursunuz, çünkü kızmak dışa dönük bir eylemdir. Sesini yükseltmek, avazının çıktığı kadar bağırmaktır. Sıradan insanlara yönelik gerçekleştireceğimiz bir eylemdir. Anlık öfkenin dışavurumudur, kızgınlık. Geçicidir, anlık parıltıdır...

Kırgınlıklar ise,
İçinde hüzün barındırır. Ömürlük tür, yorar, yıkar, darmadağın eder. İnsanın içini kemirir, çünkü içe yöneliktir. Sessiz kalmaktır, içinde yaşamaktır, kendiyle yoğrulmaktır ve bu duyguları sadece değer verdiklerinize karşı yaşarsınız...
:alks::alks::alks:

kirginlik özel bir histir, herkese hissedilmez. kizmak ise herkesliktir, herkese kizilabilir.
kirginlik sessizdir, gürültü çikarmaz. ama kizmak çok seslidir, gürültülüdür.
kirginlik iz birakir, kizmak ise geçicidir.
kirildiginda susar, kizdiginda konusursun.
vb. uzatir giderim. bunlar benim hissettiklerim. keza her insan farkli seyler hissedebilir bu iki güzel duygu ile ilgili.

Forumun geneli aynı düşüncede gibi..
Ben insanlara kızmıyorum ,alıştım sanki Ama çok fazla kırılıyorum işin kötüsü anlamıyorlar ..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri