Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Kitapyurdu

Müslümanlar bu bağlamda ciddi karapropaganda yapıyor. Yahudi olmak suç değil ve düşman edindiklermizde yahudi değil.
Siyonizme ve onlara destek çıkanlara karşı duruş sergilenmeli. Kitapyurdunu destekliyorum. Açıklamaları biraz üstenci bir bakış ama makul.

ŞAHSİYETİMİZİ ve ÇİZGİMİZİ KORUMAK

- Abi, Yuval Noah Harari diye bir adam var. Çok dikkat çekici şeyler yazıyor. Kitapları harika…
- Yok yahu, abartmaya değecek biri değil. Böyle şeylerle fazla vakit kaybetme. Kendi kaynaklarımızdan hareketle, kendi düşünce dünyamıza odaklanalım.

Sayısız insanla aramda yukarıdaki konuşma geçmiştir. Müslüman camiada da göklere çıkarılan bu adamın içinden şimdi “soykırım aklayıcısı” bir profil çıkınca şaşıranlar oluyor. Ben de gülüyorum haliyle.

* * *

Bir kitap satış sitesi, Yuval Noah Harari’yi “ayın yazarları” arasında gösterince, doğal olarak kıyamet koptu. Site, önce tepkileri takmadı ve gayet kibirli bir açıklama yayınladı.

Sonra, aynı listede yer alan Müslüman bir ilim adamının “Ya beni çıkarın, ya onu” öfkesine, Müslüman ilim adamını listeden çıkararak cevap verdi.

Tepkiler dinmeyince de, “Yanlış anlaşıldık” türünden zırva bir açıklamayla, “ayın yazarları”nı tamamen kaldırdı.

* * *

Dikkat edin: Aslında şu son süreç, Müslümanlar olarak, kendi şahsiyetimizi ve çizgimizi hayatın her alanında korumak zorunda olduğumuzu bize sürekli hatırlatan örneklerle dolu. Her alanda ciddi bir muhasebeye ihtiyaç var.

İçine düştüğümüz nice ilişkiler ağında, “vazgeçilmez” zannettiğimiz veya hayran olduğumuz pek çok şey ve kişi, üstümüzde iğreti ve emanet duruyor aslında. Bunu fark edebilmek bile, ciddi bir kazanç olacak…

Taha Kılınç

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri