Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Kendinizi Zengin Hissettiğiniz Anınız (1 Görüntüleyen)

YarenYaren is verified member.

Gölgesine Razı Bir Fesleğen
Emektar Üye
Puan 113
Çözümler 0
YarenYaren is verified member.
Akşamları köse lambader'imin altında sessizce elimde kahve veya bir kupa çay oldu mu dünyanın en zengini benim

Hissettiğim zaman geleyim konuya ai;;

Ortak çok bekler miyiz :D

Düşündüm düşündüm hiç bişey bulamadım :)

Ekli dosyayı görüntüle 7116

Bu kadar olmasa da zengin hissettiğimiz zamanlar olmuştur mutlaka.
Hadi o anıyı paylaşalım:)
Bunların olması için miras yada define bulmam lazım ben en iyisi define aramaya başlayayım işe uçakla gidip gelmek fikri çok cazip geldi ?
Onun dışında huzurun olduğu her an sabah uyandığımda ailemin sağlıklı bir şekilde yanımda olduğunu görmek kendimi zengin hissettiğim andır :)

İnsan ailesiyle olduğunda sağlıklı sıhhatli olduğunda helede nefes alıyorsa zengindir

Bir çok anımı sizlerle paylaştım, bir çoğunuz az çok anılarıma sahipsiniz.
Ben böyle anları çok yaşadım.
O anları ben miktar ile değil duygularla yaşadım..

En zengin his ettiğim an, Adanadayken bir süreklilik haline getirdiğim her sabah neredeyse sokak çocuklarıyla simit ayran simit çay yediğim zamanlardı...

Onların yüreğinin ısınması bana dünyanın en büyük zenginliğiydi...

Yada yemeğimi. Sokakta yaşayan biriyle paylaşmak, onunla sokağın bir köşesine yere bağdaj kurarak dönerimizi yemek bu hazı hiç bir uçak hiç bir ülke hiç bir kadın hiç bir aşk bana yaşatamaz...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri