Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriğinin kesilmesi.

Adam haklı bir protesto eylemi başlattı...
Şimdide bir hafta karanlıkta kalma eylemi bence süper.
Hükümet utansın.
Bizi özelleştirmenin kapısına mahkum eden onları bize zebani kılan AKP utansın.
Küçük enişte belkide yürüyüşten sonraki en haklı ve ilkeli adımı attı.
Eylemde samimiyet gözetilmez. Eşinin elbisesi şukadar, yemeği şukadar, otel şukadar gibi şeyler boş safsata...
Adam yapılan zulmü protesto etme yürekliliği gösterdi mi, gösterdi...
Muhafazakar kesime kapak olsun...
Zulüm bizden ise ben bizden değilim...

@müstahsen bu davranışı için değil bu faturayı bu senenin tüm faturalarını yollasa öderim :)
Söverim ona ama yinede öderim :)

Şaka filan bir yana iyi prim yapti ha..ama yetmeeez!..
Halkla butünleşmesi gerek..
Bu eylemi gündemden düşürmemek icin, elektirikleri kesilen aileleri ziyaret ederek ve faturalarıni odeyerek surdurmeli bence..
Aferin Kilıctaroglii..:)
Meva kooşş!..Gök gürluyor, şimşek cakıyor burda..;)

Bazı eylemler insanı yönden öte siyaset malzemesi olarak kullanmak siyasetçilerin yaptığı en güzel şey,Bunda samimiyetlik görmüyorum,mustahsen Arkadas güzel bir noktaya değindi diye düşünüyorum eylemler fiilerle sonuçlanırsa icraata dönüşürse bu onlar icin iyi prim yapar lakin kimse bunların Halk icin yaptıklarını kanaatine varmaz ,Çünkü halktan uzak bir kesim.

Bu yorumum siyasi hic bir partiye destek vermeyen bireysel yorumdur ,Bunu dile getiriken bir parti savunma mahiyetinde değildir.

Bugün odasındaki bir ayrıntı ne kadar samimiyetsiz ,toplumdan uzak olduğu görüldü,23 Nisan icin odasına davet edilen çocukların fotoğrafı çekilirken masasında dolu cay bardağı gündem olacak gibi.

Siyasi konusmak ve yazmak istemiyorum..Bıktım o derece..
Murat bence dolu cay bardagına takılmak olayı basite indirgemek eylemi gölgelemek isteyen sozum ona muhafazakar kesimin ahmakligi olur..Neden boyle diyorum, Oruc olmadigini belli etmesi şaşilacak bir sey degil..Burdan prim saglamak akleden muslumana yakışmaz..Adam bizden degil diye 'vur kemal'in cay bardagına' demek,gelsin oylar, kesilsin elektirikler, zamlansın faturalar..Artık populist soylemlerden fersah fersah uzaklasmaliyiz..
Bilmem anlatabildim mi?..:)

Siyasi konusmak ve yazmak istemiyorum..Bıktım o derece..
Murat bence dolu cay bardagına takılmak olayı basite indirgemek eylemi gölgelemek isteyen sozum ona muhafazakar kesimin ahmakligi olur..Neden boyle diyorum, Oruc olmadigini belli etmesi şaşilacak bir sey degil..Burdan prim saglamak akleden muslumana yakışmaz..Adam bizden degil diye 'vur kemal'in cay bardagına' demek,gelsin oylar, kesilsin elektirikler, zamlansın faturalar..Artık populist soylemlerden fersah fersah uzaklasmaliyiz..
Bilmem anlatabildim mi?..:)
Teşekkürler yorumun icin

Zahiren Görülen yada Aşikar bilinen bazı eylemler siyasi den çok insanı noktada insana zarar verebilir ,Politik söylemler her dönem revaç görsede,saf insanların duyguları ile de oynandığı gibi dini değerleri ilede dalga geçilebiliyor,

Politik ağızla konuşmak siyasetçilerin işidir,kemalin ramazanda göstere göstere çay bardağı ile masada poz vermesi gibi
Biz olaylara değersel olarak bakariz ,bunu soylerken A partinin agziyla degil,Inancimizin sesiyle yorumlar bu ne tursu bune lahana deriz.

Eğer halkın üstündeki zamlardan bahsedeceksen ve bunu protesto edeceksen onun değerlerinde saygı duyacaksın yok eğer duymuyorsan bu halk ikiyüzlü siyasete prim vermez.

Aşikar meydanda ben islamin değerlerine inanmıyor,Bu dine tabi değilim derse dediginiz noktada Ramazanda cay bardağı ile vurmak yakışmaz,

Yok eğer her meydana çıktığında bende müslümanım diyorsa ve bu eylemi gerceklestiriyirso A siyasetcisinin cay bardağı gündeme getirmesine gerek yok her Aklı selim bunu zaten dile getirir.

Yuzyillardir sure gelen bakiş acisi..
Seni tenzih ederim..Halis niyetini anliyorum..
Bir tarafta muslumanim diyen ve oruc tutmadigini namaz kilmadigini asikar edenler..
Diger tarafta namaz kildigini, oruc tuttugunu asikar eden..amma her turlu yalani, giybeti, haksizligi, soygunculugu yapanlar..
Ilk soyledigim insanlar tukaka, diger kesim, olsun olsun namazli abdestli ya, yetmez mi?!..
Bir tarafta 'saygi duy lan' dedigimiz kesim..diger tarafta 'saygiyla somuren' kesim..Yok oyle yağma!..
Peygamberimiz kabenin anahtarini abdestli, namazli,saygili olan bir mumune degil, müşrik birine emanet etti..Verdigim ornekle baglantısı var mi, eger istersek bal gibi de olur efem..

Ha, bu arada..hic sol'a oy vermedim..Ben tayyipciyim..:)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri