Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Kayak turizmi.

Bursa Uludağ
Erzurum Palandöken
Kastamonu Ilgaz dağı
Kocaeli Kartepe
Kars Sarıkamış
Bolu Kartalkaya
Kayseri Erciyes
Isparta Davraz
Antalya Saklıkent
Denizli Denizli Kayak Merkezi
Erzincan Ergan Kayak Merkezi
Sivas Yıldız dağı
Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi
Burdur Salda Kayak Merkezi

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Uludağ â gittim bir kaç kere özel olarak değil ama kar mevsimine denk geldi ortam ile...
Manzara zaten tartışılmaz da acemi kayakçı olmak keyifli ve bir o kadar komik :)
Standart kızak ile beni aşağıya itisleri ve ben bitiş yerinde ağırlığım ve acemiliğimden duramayıp tumsekten zıplayarak aşağıya doğru hızla devam etmek ormana doğru peşimden kar motorsikletlerinin gelmesi beni deve kuşunun kafasını kuma sokması gibi saplandigim kardan çıkarması komik ve güzel anıydı :D

Birde teleferikten arkadaşımla aşağıya inerken dağdan sakin olduğu için ortam sadece ikimizdik teleferik te yanımızda abur cubur ağzımız boş durmaz teleferik ariza yaptı 45 dakikaya yakın tepede bekleterek manzaranın anını yaşamak guzeldi:)

Uludağ â gittim bir kaç kere özel olarak değil ama kar mevsimine denk geldi ortam ile...
Manzara zaten tartışılmaz da acemi kayakçı olmak keyifli ve bir o kadar komik :)
Standart kızak ile beni aşağıya itisleri ve ben bitiş yerinde ağırlığım ve acemiliğimden duramayıp tumsekten zıplayarak aşağıya doğru hızla devam etmek ormana doğru peşimden kar motorsikletlerinin gelmesi beni deve kuşunun kafasını kuma sokması gibi saplandigim kardan çıkarması komik ve güzel anıydı :D

Birde teleferikten arkadaşımla aşağıya inerken dağdan sakin olduğu için ortam sadece ikimizdik teleferik te yanımızda abur cubur ağzımız boş durmaz teleferik ariza yaptı 45 dakikaya yakın tepede bekleterek manzaranın anını yaşamak guzeldi:)
yahu kayakla ne işin var senin hocam ya :D orda kendin pişir kendin ye yapsana ala ala ya : ))))))))

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@interceptor, benden öyle bir şey kaçar mı sence manzara ve mangal ayıpsın değerli muhterem :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri