Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Kanseri yenenler

@MevaMeva is verified member., çok var, Adana da eczanem özel ortadoğu hastanesinin karşısındaydı. Onkoloji birimide vardı. Adana onko med den daha kaliteli bir yerdi
Dr Aynur eken onkologlarıydı. Çok fazla hastası vardı ve ben çok iyi olan, sağlığına kavuşan hasta tanıdım orda. Dikat edilirse ve erken teşhis ve tedavi ile kanser artık tedavi edilebilir...

@ZoeZoe is verified member., ben yenilmeyen dik duran çok insan gördüm. Ve günğn sonunda kanser ile yaşamayı göze alan, ona rağmen hayatına neşe ile devam eden kazanır...
Moral ve motivasyonun yerinde değilse, kafaya takar ve sinir stresten uzak durmaz izen hiç bir tedavi seni tedavi etmez

@QasemQasem is verified member., abi hoş diyorsun ama inanmam güç buna.. kanser öyle bir şey ki ne kadar moralin de olsa hayatını bitiriyor.
Neşeyle devam eden hayatların arkasında hep acı var. Bu yıl değilse bir daha ki yıl.. Bir elin parmağını geçmiyor..
Kanserle hayatını yaşayan onlarca insan biliyorum işte beni de en çok bu acıtıyor. Neşenin altındaki hüznü biliyorum.
Bize basit gelen her şey kanserli insanın hayatında büyük bir yeri var.
Pencere canını acıtıyorsa manzaranın bir önemi yok.
Tedavi olsan ayrı olmasan ayrı..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri