Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
tam sobbet başlarken bir başka bayan da oturuyordu pek tanımıyorum onu ,o sohbet edecek bayan o bayana rahat mısın dedi evet dedi sohbete başladı bir kaç kez daha sohbeti bölerek o bayana rahat mısın yineledi ve ben de ister istemez rahatsız oldum ve bir kaç kişiyle göz göze geldik
bu durduk yere oraya haset koymaktı tabii çok haset edilecek bir şey değildi ama aslında çok şeydi
sordum kim bu bayan zenginmiş vs... herkesi tenzih ediyorum ,
dedim demek öyle kimi insanlar ne kadar ilimli olsun ya da kendini geliştirsin
bir yerde değer verme önemseme ayrımcığılı yapıyor diğer insanları hiçe sayarak
olabilir o insana değer verilebilir konumundan dolayı ve herhangi bir şeyden dolayı ama bunun toplumda olması ne kadar doğru
ve o toplumda insanlar ister istemez hem rahatsızlık olur hemde nifak olmaya meyil verilebilir ki bu ne kadar doğru siz düşünün
bazı insanlar maalesef ki bunu yapabiliyor konumunu gözeterek ve ya ona yararı vardır ya da işi düşer ona göre davranıyor ne kadar tuhaf,,, : )
oldum olası insanların konumundan dolayı iyiymiş gibi davrananlardan haz etmem uzak dururum Rabbim uzak etsin inşallah ama iş o değil bizler müslümanız kalpleri incitmemeliyiz
bazen forumlarda olsun sosyal medya da olsun buna denk geliyorum yadırgamıyorum tebessüm ediyorum ama bunu forumlar olsun
ve ya sosyal medya olsun dikkat etmek gerekiyor
herkes herkesle anlaşamaya bilir,anlaşmak muhattap olmak zorunda değil ,duygularına hitap etmeye bilir,ama özellikle bütün insanların görebileceği yerlerde bizler davranışlarımızı gözden geçirip öyle devam ederiz inşallah
o yazıları ,hareketleri ,sözleri davranışları bir çok insanlar izliyor okuyor bu da ortama hem ayrımcılık koyar hem insanlar arasında nifak doğar,,,ve zamanla gruplaşma oluşuyor bunu çoğu insanlar yaşamıştır ve de gerginlik hatta kalp kırılmalarına vesile olunabilir istenmeden,,,,
biz insanların toplum içinde Allah için dikkat etmemiz gerekiyor belki de örnek alınmaya bilir ama farkında olmadan toplum içine dağılmalar ,insanları ayrışmalar ,yargılar, istenmeyen sonuçlar doğabiliyor bunun inşallah bizler fakında ola ola yaşarız inşallah yoksa gerisi hikaye,,, : )
hepimiz bu diyardan geçiciyiz önemli olan ardından iyikle yad edilmek o da olmazsa kötülük olmasın,yeter ki kapler kırılmasın,,: )
2018 nisan