Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgün Konu Kağıt Üzerinde Kömür ve Tebeşir

Hayat simsiyah, onu yazmaya kalksak kömür yetmez, içinde beyazla yazacak okadar az şey yaşanıyor ki yıpranmış tahtada belli bile olmuyor. Kaliteli bir yaşam sadece düşünce delhizlerini aşarak ve zihinsel prangaları kırmakla mümkün...

Hava çok güzel, doğa olağan üstü ama sayemizde çöpe döndü.

Neden bitti kömür biliyor musun?
Tebeşirin tozları yaktı diye boğazı elerini karaya boyadın.
Tek bir cümle yazacaksın diye onca kelimeleri karaladın.
İyi varsın dediklerin yarım bıraktı gitti.
Zerre kadar değişmeyenler için tebeşirini harcadın.

Son düzenleme:
İyi niyetini suistimal edenler hep olacaktır, sen onlar gibi asla olma, tebeşir tahtada kolay silinir, sür fırçayı üzerine, sil at hayatından fazlalık olanları.
Değer hak edene verilir.
Değersiz kişiler biriktirme hayatında çünkü kömür is yapar, is biriktikçe yaşam çekilmez olur baca gibi...

İsnisnasız hepimiz söylediklerimizden meshuluz.
Söylemediklerimiz ise meçhul.

Benim gölgem yok ondan
Müzik dinliyorum keyif almadan
Oldukça yalnızım şu sıralar
Gördüğünüz
Benliğim yanarken, dumanlar

_______

Aklımdaki kelimlere referans bulamazken doğaçlama takılıyorum, bu yüzden biraz tuhaf. Sembolizm kesinlikle ateş. Yani bazen soğuk hisler gün yüzüne çıkabiliyor.
Sizde bazen kaybolmuş hissediyor musunuz?

Son düzenleme:
Kendine renk versen ne renk verirsin?
Rengarenk dolacağım yaşımda simsiyah geziniyorum.
Naptılar bana böyle?
Onların deyişiyle duygusuz bir insan oldum.
Sahi ben kimdim?
Bir bahar havasıyla anımsayan bir gerçekti benimkisi.
Onlarsa sadece dehşete kapılmış yalanlar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri