Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorum Kafelerde taksimetre dönemi (1 Görüntüleyen)

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Puan 113
Çözümler 1
AsyAAsyA is verified member.

Şimdi de bu çıktı: Kafelere 'taksimetre' ayarı​

Son yıllarda restoranlarda birbirinde ilginç uygulamalar yer almaya başladı. "Yarım saatte bir sipariş zorunluluğu" uygulamasının yerine şimdi de "taksimetre" geldi. Buna göre vatandaş hiçbir şey sipariş etmese bile, oturduğu her yarım saat için para ödemek zorunda.​

Milleti nasıl dolandıracaklarını şaşırdılar yapın yapın , yapında görün

Asla gitmem o kafeye yarım saatte bir ne isteyecem anca bir bardak su:)

Müşteri kaybı…
Bizim insanımız en çok bir çay ile cafede saatlerce oturmayı sever :)
Ben çok katılmıyorum. Müşteri kaybetmek bırak daha çok popüler olur. Su dönem düşüncesizce mantıksız, anlamsız, saldırır gibi eylemler içindeyiz. O kadar boşluk içindeki insanımız bu olayda bile körkütük popülerlik çıkartıp zengin ederiz.

Ben çok katılmıyorum. Müşteri kaybetmek bırak daha çok popüler olur. Su dönem düşüncesizce mantıksız, anlamsız, saldırır gibi eylemler içindeyiz. O kadar boşluk içindeki insanımız bu olayda bile körkütük popülerlik çıkartıp zengin ederiz.

Şöyle bir sorun var,
Hayat eskisi kadar ucuz değil ve fiyatlar çok yüksek. Bu ciddi anlamda etkileyecektir

Şöyle bir sorun var,
Hayat eskisi kadar ucuz değil ve fiyatlar çok yüksek. Bu ciddi anlamda etkileyecektir
Bak yaşadığım bölgenin çarşı bölümünde kocaman bir çınar var. Ve çınarın etrafında mini göl. Bu suni gölde bir sürü serçe kuş su içiyor. Bazen oturup su sesini dinleyip ağacın dallarını izliyorum. Yanıma hep çarşıdan çıkan insanlar oturuyor. İmi yaşlı, kimi genç. Söyleniyorlar bir yanda herşey pahalı diye bir yanda ellerinde 5-6 poşet. Onu da beğendim aldım, bunu da beğendim aldım sohbetleri. Oturup utanmadan dinliyorum onları🙈 Evet hayat eskisi gibi ucuz değil. Geçimini bizzat kendi sağlayan biri olarak biliyorum ve cidden hissediyorum. Peki neden herkes deli gibi alışverişte?

@ErvaErva is verified member. kapitalizim tamda budur.
İnsanlar bireyselelştiler haliyle toplumsal ve sosyal olaylarda yer almıyorlar, kapital sistem ellerinde sadece üç şey bıraktı
1 tv
2 Telefon
3 tüketim kültürü

Çünkü hiç bir sosyal aktiviteleri yok ve mutsuzluğun dibini yaşıyorlar haliyle nekadar parasız ve aç olsalar bile mutlu olmak için alışveriş yapıyorlar. Çünkü içinde bulundukları sistem onlara bunu aşılıyor. Harcamadıklarında bunalıma giriyorlar.

Çok uzun zamandır cafe gibi yerlere gitmiyorum.
Benim için bir şey değişmez.
Bu yapılacak olan fazla sürmez,eski düzene geri gelir.
Çünkü işler düşer.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri