Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Kadınlarla çalışmanın zor olması

Ofiste 3 bayan var Allah korusun. Elimden geldiğince ofisi kullanmıyorum.
Bayanlarla çalışmaya hayır. Çok ciddiyim...
Hele Veronica, şeytandan 10 sn önce doğmuş...
Insanı katil ederler. En zekisi yanın bir tane daha gelince aptala döner. O yüzden tek bayan çalışan iyidir.

Biz kadınlar biraz ince düşünceli bir yapıda olduğumuz için tabii kurumlarda erkekler ile bazen çatışmalar yaşayabiliyoruz 😊 haklı mıyız evet tabiki haklıyız 😅

Biz kadınlar biraz ince düşünceli bir yapıda olduğumuz için tabii kurumlarda erkekler ile bazen çatışmalar yaşayabiliyoruz 😊 haklı mıyız evet tabiki haklıyız 😅
Kendinizi anlatırken mütevazilik konusunu atladığınızı gördüm hemcinslerinize haksızlık yapmasanız

Kendinizi anlatırken mütevazilik konusunu atladığınızı gördüm hemcinslerinize haksızlık yapmasanız
Mütevazi 😊yani kusura bakmayın yanlış ifadem için ... Ama her işten anlayabilmek biraz mütevaziligi azaltıyor demek , aslında hemcinsime övgü olarak demiştim, uyarınız için teşekkür ederim

Mütevazi 😊yani kusura bakmayın yanlış ifadem için ... Ama her işten anlayabilmek biraz mütevaziligi azaltıyor demek , aslında hemcinsime övgü olarak demiştim, uyarınız için teşekkür ederim
Aslında teke tek sıcak çatışmadan kaçınmayızda forum sakinlerinin giriş yoğunluğunun genelde bayanlarda olması ilave olarak feminizm ile uzaktan yakından alakaları olmadığını düşünsemde olurmu olur feminizm duyguları kabarırsa kaybedeceğimiz münazarayada girmenin anlamı yok
Saadete gel diyecek olursanız dediğiniz gibi bayanlar ince düşünceli ve genelde haklılardır

Aslında teke tek sıcak çatışmadan kaçınmayızda forum sakinlerinin giriş yoğunluğunun genelde bayanlarda olması ilave olarak feminizm ile uzaktan yakından alakaları olmadığını düşünsemde olurmu olur feminizm duyguları kabarırsa kaybedeceğimiz münazarayada girmenin anlamı yok
Saadete gel diyecek olursanız dediğiniz gibi bayanlar ince düşünceli ve genelde haklılardır
İşte duymak istediklerimiz 😅 neyse ki burada yeniyim 😊 cinsiyet ayrımı yapmadan tüm emekçi arkadaşlara kolay gelsin diyorum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri