FK Sözlük Kadınların sürekli gezmek istemesi (1 Görüntüleyen)

Bizim buralarda aileleriyle birlikte zaman geçirmek için isterler. Boş gezme olmaz. Bu sebepten makul bir talep olarak karşılanmalı :)

Erkekler olarak genelde sürekli dışarıda olduğumuz için ve bir bayanın günlük rutinlerini düşünürsek günün sonunda kendini evden atmak istemesi bir nevi gezme olarak değerlendirilsede olağan karşılanmalı peki sen öyle karşılıyormusun sorusu geldiğinde
Eh bazen biraz

Ben o zümreden değilim mesela. Gezmelerimiz genelde Karadeniz bölgesinde yayla ile rıhtım arasında ve komşu ilçelere kültürel geçişlerimiz oluyor. Fakat gel gelelim şu koca metropolün neresini gezmek isteyeyim çok kalabalık fkuf0

Ben gezerim gezmeyi de çok severim :) gittiğim yerde benim gibi gezmeyi seven biri illaki vardır 🤭 onu alır birlikte gezeriz :)

Gezme kavramını biraz açalım o halde 😊 dışarıda yapılan her gezinti gezme midir? O halde ben bugün bir aylık gezme kotamı doldurmuş bulunuyorum hatta uzun süre evden çıkmak bile istemiyorum 😅 hep alışveriş için gezecek değiliz ya bugün de bir tarla soğan sarımsak çapa yaptık epey fazla gezdik 😄

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri