Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorum Kadınların düğünlerde açık saçık giyinmesi (1 Görüntüleyen)

Kapalı hanımların (tesettürlü hanımlardan bahsetmiyorum) içinde kalan bastırılmış bir açık giyinme arzusu var. Fırsatını bulduklarında da bu törenleri değerlendirmek istiyorlar. Kız kıza partiler, törenler vs inanılmaz görüntülere sebep olabiliyor, bazen bunu gerçekten abartabiliyorlar. Anlıyorum, eleştirmiyorum da ama dikkatli olmadıkları zaman kendileri üzülürler.

Kardeşimin düğününde gelin tarafı açıktı bana ve ablama kına gecesinde hiç erkek olmayacak sizde isterseniz açık olabilirsiniz öyle olanlar çokmuş kabul etmedik düğünde video çekimini fotoğraf çekimini yapanlar erkekti bide bizde düğünlerde herkes gittikten sonra sadece akrabalar halay çeker kuzenler falan bi başörtülü ol bir olma olur mu nasılsan öyle olmalısın

Bence sadece düğünde değil kendisi için yabancı olan kadınların, çocukların yanında da dikkat etmesi gerek. Okulda bir kız arkadaşımız nasılsa bunlar çocuk diyerek örtüsünü çıkarıp rahat hareket etmişti. Çocuklardan ikisi akşam babasina ve dedesine gidip öğretmeni hakkında bütün detayları anlatmışlar. Böyle bir olaya şahit oldum bende mesela

Düğünlerde biraz daha dikkat ediliyor ama ya kına geceleri,,,,
Düğün davetiyesine not kına bayanlar arasında olacaktır yazar.
Ama akıllı telefonlar ile video çeken çekene, istemeyen insan, istemeden o karenin içine girebiliyor ve bu özeline dokunma olur.
Bir süre sonra damat gelir kına yakılır onun ardından arkadaşları, aileden erkekler gelip kalır güya bayanlar arasında olan kına.

Hem erkeklerin kına gecesinde ne işi var anlamam.
Yani bayanlar arasında kına sadece lafta kalır, içeriye telefon ile giriş tamamen yasaklanırsa olur yoksa mutlaka resim, video çekilenler olabiliyor.

Geçen sene denk geldim bir kınaya gitmiştik içeri girerken bütün telefonları almıştılar elimizden kapı girişinde emanet onlarak, çok güzel bir uygulamayı hepsi öyle olsa daha iyi olur.

Anlamadığım şey şu ; Sen tesettürlüsün , bir düğünde neden açılma gereği his edersin ? Neden özel toplantı yada parti , adı kız kıza yada her neyse neden ?
Ne iseniz o olun…
İçinize sinmeden takmışsanız çıkarın…
Niçin taktığınızı bilmiyorsanız takmayın…
Tesettür bir kapanma değil aynı zamanda bir duruştur…

Anlamadığım şey şu ; Sen tesettürlüsün , bir düğünde neden açılma gereği his edersin ? Neden özel toplantı yada parti , adı kız kıza yada her neyse neden ?
Ne iseniz o olun…
İçinize sinmeden takmışsanız çıkarın…
Niçin taktığınızı bilmiyorsanız takmayın…
Tesettür bir kapanma değil aynı zamanda bir duruştur…
Çok basit çünkü ismen tesettürlü cismen ve ruhen değil.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri