Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kutlama İyi ki doğdun hayali ev arkadaşım :)

MevaMeva is verified member.

İçinden geldiği gibi yaşa :)
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry
Evvet uykuda olanlar uyanın bugün hayali ev arkadaşım @ZoeZoe is verified member.'ciğimin doğum günü 😍 kutlama var neden bu saatte demeyin uyku tutmadı ben uyanıksam siz de uyanın 😃
Forumun küçüğü büyüyor o büyürken bizim yaş yerinde sayaydı iyiydi 😃 İyi ki doğdun forumun ele avuca sığmaz neşeli yüzü doğum günün kutlu olsun sana dair iyi ki dediğim çok an var ve bugün en önemlisi gülen yüzünü neşeni hiç kaybetme nice mutlu yıllara :)

935b80704f74ec590a38f773ed37cc22.gif

1267c7f952ba74dc4a9d3c52ad7d2466.gif

c1b08077fadf2374c6578586ab641a33.gif
6b2b270c5593a1d580bbf7b6c0d72719.jpg
423a4abc752c98cf98c6d3c7054ba293.jpg
IMG_20230502_052131.jpg

@MevaMeva is verified member. sevgili hayali ev arkadaşım, tüm samimiyetimle söylüyorum bir çok söylemek mümkün ama ne söylersem söyleyeyim duygularımı anlatmam pek mümkün olmayacak çok teşekkür ederim. Beni mutlu ettin:)

@AsyAAsyA is verified member. gülüm sizsin bir doğum olur mu hiç :D inşallah daha nicelerine

@Lâl sevgili hemşehrim iyi ki varsın teşekkür ederim :)

@ZoeZoe is verified member. Hayırlı senelerin olsun zuzum.
Allahım ikbalini de yüzün gibi güzel eylesin.
Rabbim kalbinden geçen en güzel dileklerini duâ kabul eylesin.
Seni seviyorum fkgul10

Nice mutlu ve huzurlu yıllara canım kardeşim :)
Ben senden razıyım rabbim de senden razı olsun.
Rabbim yüzünü hep böyle güldürsün ve hep böyle şirin ol :)

Güç seninle olsun genç padawanım. 😎

Seni seviyorum. İyi ki varsın. Allah ömrünü hayırlı kılsın. Bir gün o yanaklarını sıkıcam inşallah.Amin. ❤️🌺☺️

Güç seninle olsun genç padawanım. 😎

Seni seviyorum. İyi ki varsın. Allah ömrünü hayırlı kılsın. Bir gün o yanaklarını sıkıcam inşallah.Amin. ❤️🌺☺️

Çok teşekkür ederim hocam, inşallah bir gün yüz yüze buluşacağız ben inanıyorum :)
Bende sizi çok seviyorum, yanaklarım yoluna feda olsun fksirin6

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri