Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul'un en çok ziyaretçi çeken müzeleri

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
#İstanbul'un en çok ziyaretçi çeken müzeleri, #sanat ve #tarih meraklılarını #KurbanBayramı'nda da ağırlamaya devam edecek. ??‍♂️

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

En çok ziyaretçi çeken biziz bu tartışılmaz 150 milyona oynarız..

Bayramda ise nedendir bilmiyorum aziz mahmud hüdai hz.lerinin ziyaretinin düşük olması.. dikkat ettimde türbe kabir ziyaretleri bile popüler isme göre gidiyor bizde. . Gerçi hoş dualarımız yeterde ne bileyim daha çok sevgi göstere bilsek keşke..

Not . Dini bayram oldugu için görüşüm bu

Alışılınca yaşanıyor bi kereÖ))).
Gezmeye gitmek istedinnmi istedigin yere 1 2 saattee gidiyosun hem ?
Sen orda olduğun için yaşanır ? gezmeye çok geldim İstanbula çok zorlanmadım trafiğin sıkışık olmadığı zamanlarda yola çıktık gezip dolaşıp geldik ?

Sen orda olduğun için yaşanır ? gezmeye çok geldim İstanbula çok zorlanmadım trafiğin sıkışık olmadığı zamanlarda yola çıktık gezip dolaşıp geldik ?
Akıllılık yapıcaksın yola yıkmadan nagivasyona bakıcaksın ?
her güzelligin bir zorlugu var buranında trafik işte ☺️

İstanbul dünyanın en güzel şehridir,genelde yalnız olduğum için tek başıma gezmek zorunda kalıyorum.özellikle boğaz çevresini çok severim.yaz kış yürürüm boğazda.iki yaka da da gezmeyi severim.yalnız başına zor oluyor ama müzikte teselli buluyoruz.

Beylerbeyi Sarayını iki kez,Topkapı sarayını sayısız kez,Ayasofya ve Yerebatan Sarnıçlarını ise bir çok kez gezdim.Miniatürk ve topkapı da bulunan Panaroma 1453 müzesini de bir çok kez gezdim. Yine haliçte bulunan Miniatürk yakınlarında ki Koç müzesini de gezdim ki orasıda baya iyi. Galata kulesenin manzarasını inanılmazdır,özellikle hava kararmaya başlayıp şehrin ışıkları yanmaya başlayınca.

Müze gezmek isteyenlere Müze kartı kesinlikle tavsiye ederim,ülke genelinde 700 küsür ( yanlış hatırlamıyorsam ) müzeden bir çoğunu ücretsiz gezebiliyorsunuz.

bitek dolmabahçe sarayini gezmedim, onu da pandemi biter bitmez gerçeklestirmeyi dusluyorum.
müze karti uygulamasi da ayrica enfes ve çok ekonomik. tavsiyedir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri