Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Haberler İstanbul'da sağanak hayatı felç etti!

EfuL!mEfuL!m is verified member.

𝓗𝓾̈𝔃𝓾̈𝓷 𝓟𝓻𝓮𝓷𝓼𝓮𝓼𝓲™️
FK Admine
İstanbul'da sağanak hayatı felç etti, Çatalca'da hortum meydana geldi

İstanbul'da öğleden sonra etkili olan sağanak yağış esnasında Çatalca ilçesinde bir hortum meydana geldi. O anlar kameralara yansıdı. İstanbul'da sağanak yağış akşam 19.00'a kadar aralıklarla etkisini gösterecek.

Ekli dosyayı görüntüle 3396
İstanbul'da sağanak hayatı felç etti!
TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU

Taksim Meydanı'nda yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Beşiktaş meydanı ve Beşiktaş iskelesinde aniden bastıran sağanak nedeniyle vatandaşlar çatı altlarına sığındı. Etkili yağış nedeniyle Beşiktaş'ta yollar da göle döndü. Trafikte araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Ekli dosyayı görüntüle 3397
İstanbul'da sağanak hayatı felç etti!

ÇATALCA'DA HORTUM

İstanbul'da öğleden sonra etkili olan sağanak yağış esnasında Çatalca ilçesinde bir hortum meydana geldi. Feci olaya dair ölü ya da yaralı bildirimi yapılmazken o anlar kameralara yansıdı.

19.00'A KADAR ETKİLİ OLACAK

Öte yandan meteoroloji uzmanlarının aktardığı tahminlere göre; İstanbul'daki sağanak yağış akşam saat 19.00'a kadar aralıklarla etkili olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 3398

Hemde nasıl.
Bugün felaketi yaşadık hala devam ediyor burda yağmurun şiddeti.
Fena sağanak, dolu, gök gürültüsü yaşadık.

Bizim burada felaketti ya. Hatta dedik kesin bi kaç yere düştü yakınlara. Akşam haberlerde görürüz.

iski gelmedi yagmur su dolu geldi iyi yağdı varya . gündüz gözüne akşamı yaşadık .

Hayır yani her yere de yetişemem değil mi ama!!
Şaka şaka yetişirim, mesleğimi çok seviyorum ben.
Pazartesi akşam arkadaşa verdiğim brifing :hih:

Ekli dosyayı görüntüle 3434
ne güzel sosyoloji ideoloji felonojiye bak adam adama soruyor naifce efendice . oda cevap veriyor. bizim iş sektörüde .. laaann fatihhh oğlum bu çorapın boyu gaçç diyip resim atıyor üstünede laaagn bu desenleri programını kim yaptı oğlum iğne bozduruyor kapatıyom sabah bak diyip gece whatsapa yazmaları nerdeee ulan :haha:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri