FK Sözlük İstanbul (1 Görüntüleyen)

İstanbul, Marmara Bölgesi'nde il ve Türkiye'nin en büyük kenti. Tarih boyunca çeşitli imparatorluklara başkentlik yapan şehir..

..

Galerimde gezerken bu videoya rastladım;
Rengarenk bir şehir..
Benim için yaşanacak değil ama gezilip duyulacak bir sehir, sizce?

Ekli dosyayı görüntüle 4669

Oğlumun üni kazanmasıyla tanıştığım şehir,bayramlarda gittiğim için o meşhur trafiğiyle tanışmadım şükür,çok sıcak dedikleri günlerde neredeyse üşüdüm,sevdim mı,kendi memleketim kadar değil..

• Beğen
Tepkiler: Zoe
istanbul başkadır.. biz istanbullular başka şehir olarak ankarayı biliriz bizim için bu iki şehirdir türkiye :D

bu istanbul o kadar lanet bir şehirki anlatamam - ama bir okadarda özletirki bunu hiç anlatamam.
Mesela istanbula alışmış bir kişi ankarada yapamaz deniz yok der her yer park der.. oysaki onu diyen istanbulun denizine hiç gitmez gezmez görmez bu istanbul başka bir şehir her pisliği olmasına ragmen.. özlettiriyor.. ben kaç kere uzak kaldıgıma sevinerekten gittim ama köpek gibide özledim :D bir istanbulu gezene gezmek isteyene gezipte gitmiş insana sormak yanlış.. istanbulu çekirdekten yaşıyana soracaksın.. manevi bir şehir.

• Beğen
Dün gece bi davet aldık da bu sicakda vede salgın varken gözüm kesmiyor
Ama güzel şehir
Ekrem başkan herşey güzel olacak demişti
Oldumu ki?

Sezen abla da güzel demiş
Ah istanbullll istanbulll olalı
Adına şiirler şarkılar yazılmış şehir

Yıllarımı benden alan şehir...
Kimine göre dünyanın merkezi, kimine göre türkiyenin kalbi.
Bana göre yıllarımın mezar taşı...

• Beğen

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri