Bunu konuşalım İstanbul Sözleşmesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? (1 Görüntüleyen)

Dilipak a harf harf katılıyorum , maşallah yaşına rağmen dolu dolu
On bir yıllık bir süreçten sonra bir gece ansızın kaldırdılar sözleşmeyi
ama yasaların bir kısmı hala uygulamada
Geç uygulanan adalet adalet değildir.

Sözleşme kalksada hala uygulanıyor hikaye...

Kendimden biliyor um...

Özellikle davama bakan hakim kadın taraf tuttu güya aklınca bayanı koruyor...

Örneğin sırf mahkeme ye akıllarınca ortada boy le bir sebep yok iken karşı taraf uzaklaştırma kararı aldırıyor bin bir türlü iftira ile mahkemece kabul ediliyor karar çıkıyor..

Avukatım Arif bey sessiz kalırsan aleyhine olur bizde aldıralım diyor ki benim aldırmam iftira ile değil aksine ailesi ve kendisi tarafından şiddete teşvik amaçlı çok tacize uğradım sessiz kaldım prim vermemek için karara başvurdum reddedildi..

Gerekçe ispat etmem gerekirmiş bayana ispata gerek yokmuş...

Bu basit örnek buna benzer daha şedit kararlarla bayanı korumak degi aile kavramını yok etmek icin uğraşıyorlar cinayete teşvik etmek icin..

Benim gördüğüm zulmü ve şiddete teşvikleri başkası maruz kalsa 50 kere katliam yapardı ama hamdolsun hiç bir zaman prim vermedim Rabbime havale ettim..

Medyada çıkan aile cinayetlerinin ozellile boşanma konusunda hiç bir zaman arka planını haber yapmazlar hakikatler kimsenin işine gelmez..

Ben erkek masumdur demiyorum asla elbette hakedenler vardır fazlası ile.

Lakin hanımların hepside kanatsız melek değildir !...

Erkekler potansiyel suçlu değildir cinsiyet ayrımı olmaması lazım ...

Velayet için kızıma yalancı şahitlik yaptırdilar onu ispatladım ama kabul edermi Yüce Mahkeme !...

Hakikaletleri bir bir ispatlı haykırdım duruşmada Yüce Hakim altından kalkamayınca polis eşliğinde adliyeden arttırdı beni !..

Sözüm ona Mahkemeyi Kubraya kadar bu adaletsizlik devam edecek...

Üzerine bir kaç başlıkta konuşmuştuk. Başlıklardan biri bu ; göz atmak isterseniz.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri