FK Sözlük İşe giderken birden direksiyonu Fethiye'ye kırmak. (1 Görüntüleyen)

Bunun için önce ehliyet almam, sonra araba almam, sonra iyi bir işimin olması lazım ki canım sıkılınca direksiyonu kırabileyim :D

(Cümlede anlatım bozukluğu oldu kusura bakmayın :D )

daha 2 aylık memurum, canım o kadar sıkkın anlatamam öyle böyle değil.
mobbink üzerine mobbink yiyorum müdürüm tarafından, sırf görüş ayrılığımızdan, dergilerine abone olmadığım için.
sabah nöbetciyim 3 kişiyiz şefi aradım ben dedim istifa ediyorum işe falan gelmicem trabzona gitcem gezmeye canım çok sıkkın gelince istifamı verir afyona dönerim 2-3 gün içinde dedim ve adam ağzını açmadan telefonu komple kapattım.
bastım gittim uzungöle gezdim bayağı, ilk camide bayağı oturdum, tabi o zamanlar sadece türkler var suriyeliler daha gelmemişti :)
ordan akçaabata doğru giderken sahil kenarına durdum, karadenizin rüzgarı yedim fındık satan emmiden 3 kg fındık aldım ucuz görünce :D
ordan akçaabata girdim ilk gördüğüm köfteciye girdim afedersiniz nasıl açım 2 porsiyon + 2 porsiyon tatlı yedim ve tuttum evin yolunu.
erzincana girerken telefonu açtım.
aradım şefi ben geldim haberin olsun sabah daireye gel müdürle kavga falan ederim istifa yazcam falan neyse yazdım kabul edilmedi :D
bu da böyle bir anıydı neden ayrıntılara girdiysem :D :D :D

Çok istedim ve yaptım :)
İşe giderken baraja yada deniz kenarına direksiyonu çok kırdım.

Belkide kendimden yada insanlardan biraz uzaklaşmak içindi hep, ama artık öyle bir şansım yok

Hiç öyle lükslerim olmadı.
Başına buyruk yaşayan,kafasına estiğini yapan biri olmadım,kurallar,tabular,elalem ne der ile yaşadım .
Zaten arabam da yok ;)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri