Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Irkçı Özdağ’a Kilis’te de tepki: “Biz Suriyelilerin gitmesini istemiyoruz ki

Irkçı Özdağ’a Kilis’te de tepki: “Biz Suriyelilerin gitmesini istemiyoruz ki”

Irkçı Özdağ’a Kilis’te de tepki: “Biz Suriyelilerin gitmesini istemiyoruz ki”​

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kilis’te Suriyeli mültecileri hedef alan ifadeleri nedeniyle esnafın tepkisiyle karşılaştı.​

YAHYA FIRAT / HAKSÖZ-HABER

Türkiye’de muhacirlere yönelik ırkçılığıyla nam salan Ümit Özdağ, gittiği bölgelerde halkın tepkisiyle karşılaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde PKK/YPG’nin roketli saldırı düzenlediği Gaziantep’in Karkamış ilçesine taziye için giden Özdağ, burada mülteci karşıttı açıklamaları nedeniyle saladırıda akrabalarını kaybedenlerin “Acımız taze, burada siyaset yapmayın” tepkilerine maruz kaldı.

Bugün de Kilis’e giden ırkçı Özdağ, esnaf ziyareti sırasında “Suriyelileri göndereceğiz” demesi üzerine bir esnaf, “Bizim de elemanlarımız sığınmacı, işçi bulamıyoruz. Çalışan bulamıyoruz. Suriyelilerin gitmesi Kilis’i çok etkiler” dedi.

Başka bir esnaf da Özdağ’a, “Biz Suriyelilerin gitmesini istemiyoruz ki. Ben çiftçilik yapıyorum. Arazimde çalıştıracak Türk vatandaşı bulamıyorum. Suriyeli çalışıyor. Suriyeliler gitse ben çalıştıracak adam bulamam ki?” diye konuştu.

Özdağ, başka bir esnafı ziyaretinde de yine aynı sözleri tekrarlayınca esnaf, “Suriyeliler giderse biz çok kötü durama düşeriz. İnşaatlarda çalışan bütün personeller Suriyeli, memlekette işsiz yok ki, işçi arıyoruz, işçi yok.” açıklamasını yaptı.

Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Hadi bakalım burdan yak!
Halk işszilik aldı başını gidiyor diye hükümete yürür fakat halk egosunu kırıp kalfalık bile yapmaz sonra da işsizim der.
Karadeniz bölgesinde de durum böyle seyrediyor Çaylıklarda türkten çok Gürcü yevmiyeciler var. fkbilmem1

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri