Dizi Analiz İnto the night (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Zoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Film & Dizi Analiz / Eleştiri / Tanıtım
Dizide yaşanan bir kozmik olay sonrası dünyanın bir felakete sürüklendiğini ve güneş ışınlarının insanlık için artık bir tehdit oluşturmaya başlamasıyla gelişen olaylar anlatılıyor.

Dizi saçmalıklarla dolu ancak kendini izletiyor.

Nasıl oluyor diye soracak olursanız bir kaç yere deginecek olursam ve sizde dikkatli izleyici iseniz zaten dikkat etmiş olmalısınız.

Teknik kısımlardan bahsedelim. Uçağın uçuruluşu ya da uçakta oluşan hasarlar olsun. Ucagin camıni, adamin demir bir şeyle kapatmasi ve basincin bir anda duzlemesi cok mantikliydi neyse uçağı indirme kısmı üstelik bir YouTube videosu ile ne dehane :D

Hele ki Brüksel'den akşam 10 iken new yorkta güneşin doğması ve oradaki insanların ölmesi.

Detaylara takılmazsak kendini izletiyor.
Bu kadar gömdüm ama ikinci sezonu bekliyorum :D

Dizide Türk kökenli Alman bir oyuncu olan Mehmet Kurtuluş başrolde olmasına rağmen,
niçin ismi ilk sıralarda geçmemişti merak konum olmuştu.

Bilim kurgu ve aksiyon sevenler için ideal,
benim gibi mantık da arayanlar izlemesinler, keza ben 2.nci bölümde bıraktım.

Ama Mehmet Kurtuluş u genel anlamda çok başarılı/yakışıklı buluyorum, oyunculuğunun hayranıyım.

Bu diziyi Mayıs ayında forumda paylaşmıştım akabinde izledim fakat tanıtımlarda “Netflix ortamını sarsan Türk “ gibi lanse edilse De waowluk dizi değil öyle gözlerimi alamadığım etki de hiç değildi velhasıl beğenmedim ...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri