Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet İnsanlar ikiye ayrılır :) (1 Görüntüleyen)

MevaMeva is verified member.

Bir ☕ doldur bir 📚 seç 🌍 sessize al
Haber Editörü
Puan 113
Çözümler 0
MevaMeva is verified member.
Bu sefer konuya dümdüz lafı dolandırmadan giriyorum evvet sorumu soruyorum Ramazan ayı güllaç olmadan olmaz diyenlerdenmisiniz yoksa benim gibi güllaçla hiç barışamayanlardanmısız
:)
Tarafını seç fk ailesi İnsanlar ikiye ayrılır güllaç sevenler güllaç sevmeyenler :)

IMG_20230413_120051.jpg

Ramazanın son haftasına girmişsek ve ben halen güllaç yemediysem sanırım sevmiyorum yerine soğuk baklava tercih ediyorum fkevet1

Gülaç mı dedi biri, yürüyün gidin :) Asla sevmem

sütlü peçete mmh çok severim <3

@Dil-figar, tamm tatlım gel güllaçla bir türlü barışamayanlardan adlı gruba 😄

Sütlü peçete mi bak bu yorum benim niçin aklıma gelmedi fkhaha8
Efulim dün daha kötü bir yorumunu duydum :D
Arkadaşımın kardeşi "insan derisini süre bandırıp yiyormuşsun gibi." Dermiş :D
Dün yediğimiz güllaç güzeldi, ben arada sevenlerden grubunda yer almak istiyorum :D güzel yapanınki güzel oluyor :)

Efulim dün daha kötü bir yorumunu duydum :D
Arkadaşımın kardeşi "insan derisini süre bandırıp yiyormuşsun gibi." Dermiş :D
Dün yediğimiz güllaç güzeldi, ben arada sevenlerden grubunda yer almak istiyorum :D güzel yapanınki güzel oluyor :)
Bu yorum da güllacı mefta edip gömmüş @AsyAAsyA is verified member. fkhaha8

Güllaç hiç yapmadım arkadaşım yapıyor diğeri de çok seviyor diye olursa yerim, olmazsa hiç aramam,, 🙃

Gülaç mı dedi biri, yürüyün gidin :) Asla sevmem
Bende sevmiyorum ya sanırım tatlı sevmiyorum bende helede bu tarz tatılar :( yaa ne bilim çok kötü rengide ama yiyene afiyet olsun

Sütlaç in
Güllaç out

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri