Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet İnsanlar ikiye ayrılır :) (1 Görüntüleyen)

MevaMeva is verified member.

Bir ☕ doldur bir 📚 seç 🌍 sessize al
Haber Editörü
Puan 113
Çözümler 0
MevaMeva is verified member.
Madem sabah sabah uyku tutmadı insanlar ikiye ayrılıralım 🤭 pardon konumuzu açalım :) Ramazan ayında olduğumuz için bu aya özel konular açalım evvet başlıyoruz sabah sabah çok enerjikim 😃 insanlar ikiye ayrılır :)

Fırın pidesi sevenler :)

512acc61757ea9248ea67a9baddfb96c.jpg

Fırıncı amcalı fotoğrafı özellikle seçtim ki pidelerin fırından olduğu anlaşılsın 😃

Pastane pidesi sevenler :)

e5225a2305345a1d363d3522c8608ae9.jpg

Ben yüzde 200 fırın pidesi severim :) şimdi söz sizde fk ailesi :) vee havaya girdiğim yere geldim bunu demeyi çok seviyorum hazırmısınız tarafını seç fk ailesi 😃😊

Not : benim gibi sadece bir tane seçeceksiniz ikisi arasında ne fark var pide pidedir demeyin sakın fkdayak1

İkisinide seçmesem lavaş yada sac ekmeği olsun desem olmaz mı yaf :)

Şey fiyormuşum :) Pide çok ilkel :)

Fırın pidesi, yumurtasiz sade

@Dil-figar, susamlı olsun mu?
Birde çok pişmiş gevrek, kızarmış pide şeklinde :)

ramazanda pide tabiki

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri