Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnsanın eşref saati de olur.

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Rahmetli anneannem derdi ki; “İnsanın eşref saati de olur, eşek saati de olur.”?Çocuklarla her atıştığımda aklıma geliyor bu söz, çocuğum gelmeyin üstüme bak eşek saatindeyim diyorum, gülüşüyoruz? Öyle çünkü, hepimiz yaşıyoruz. Bazen çocuğumuza yükseliyoruz, onu anlayamıyoruz, inatlaşıyoruz, öfkeleniyoruz, belki kalbini kırıyoruz...Çünkü ‘eşek’ saatimize denk geliyor mesele, istesek de kendimizi tutamıyoruz:) Galiba önemli olan eşekliği uzatmamak? kafa kafaya vermek, özür dilemek, başa sarmak, “Ben büyüğüm” diye kibre kapılmamak, hatalıydım diyebilmek, hatadan dönüp ilişkimizi onarmak, anlaşamadığımız konu her ne ise telafi etmek, gönül almak... Eskiden anne-çocuk ilişkisini zihnimde farklı bir kategori gibi düşünür, oraya has iletişim formülleri üretmeye çalışırdım. Anneliğimde 14 yıl ve 3 çocuktan sonra öğrendim ki mesele insana ‘insanca’ davranmakmış. Karşındaki ister 60 yaşında olsun, ister 6 yaşında, ister 6 aylık fark etmiyor. Çünkü ruhun yaşı yok, her ruh saygı ve sevgi dolu bir ilişkiyi sonuna kadar hak ediyor, vesselam?

Hatice Kübra Tongar

1e0edc76b83c3441b.md.jpg

Bazılarının ruh yaşına sovesim var
Enerjimi sömürüyorlar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri