Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TR Haberler İmamoğlu'nun diplomasi (1 Görüntüleyen)

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Çırpındıkça sıvıyor Eko’nun şeyleri 😅😂 #EmreErciş müthiş araştırmacı bir gazeteci 👏👇DİPLOMA ÜZERİNDEN YAPILAN MANİPÜLASYONU DÜZELTELİM...

Bugün yapılan basın açıklamasında, @ekrem_imamoglu 'nun avukatları tarafından sunulan belgelerde en ufak bir sorun yok. YÖK tarafından savcılık makamına hazırlanan raporun 10. sayfasında yer alan değerlendirme kısmında, İmamoğlu'nun Kıbrıs Girne Amerikan Üniversitesi İşletme Bölümünde hazırlık dahil 2 yıl eğitim aldığı, almış olduğu tüm derslerden başarılı olduğu, genel not ortalamasının 2,50 olduğu ve bu hususlar dikkate alındığında Yükseköğretim Kurumları Arasında Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yatay Geçiş Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin (Mülga) 5 inci maddesinde yer alan şartları taşıdığı sabit. (1.FOTO)

Peki manipülasyon nerede yapılıyor?

YÖK tarafından hazırlanan raporun 10. sayfasında bu bilgiler verildikten sonra devamında şu tespitlere yer veriliyor:

"Bununla birlikte ilgilinin yatay geçiş yaptığı 1990 yılında University College of Northern Cyprus (UCNC)’ın Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından tanınan üniversitelerden biri olmadığı, ilgili Üniversitenin tanınırlığının ancak 1993 yılında Yükseköğretim Yürütme Kurulu tarafından karara bağlandığı, ilgilinin yatay geçiş yaptığı 1990 yılında University College of Northern Cyprus’ın yatay geçiş yapılabilecek üniversiteler arasında olmadığı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 29.06.1988 tarihli ve 1830 sayılı, 17.09.1991 tarih ve 3462 sayılı ve 23.10.1992 tarih ve 4240 sayılı yazılarında istinaden K.K.T.C.’de faaliyet gösteren yükseköğretim kuramlarından sadece Doğu Akdeniz Üniversitesinin Yükseköğretim Kurulu tarafından tanındığının belirtildiği, bahse konu yazışmalar dikkate alındığında yatay geçiş işlemlerinde yabancı ülkedeki yükseköğretim kuramlarının tanınırlığı şartının arandığının anlaşıldığı, dolayısıyla tanınırlığı olmayan University College of Northern Cyprus (UCNC)’den yapılan yatay geçiş işlemlerinin İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanlığınca Yükseköğretim Kurulu Kararlarına uygun yürütülmediği görülmüştür. (2 VE 3. FOTOLAR)

Sonuç olarak @ekrem_imamoglu 'nun Özel Okul Statüsünde olan ve 1990 yılında YÖK tarafından Yükseköğretim Kurumu olarak tanınmayan bir okulda not ortalamasının 2,50 ve üzeri olmasının bir önemi yok. Bu okula 2 yıl devam edip bütün derslerinde başarılı olmasınında bir önemi yok. Çünkü bu okul yatay geçişin yapıldığı dönemde YÖK ve YÜKSEKÖĞRETİM KURULU tarafından TANINMAYAN bir ÖZEL OKUL...

İşte yapılan manipülasyon burada. Sanki her şey yasalara ve yönetmeliklere uygunmuş ve @ekrem_imamoglu da bu yönetmeliklere uygun bir şekilde başarılı ve not ortalaması yüksek bir öğrenci gibi yatay geçiş yapmış gibi anlatılıyor....

Alıntı

FB_IMG_1740596464097.webpFB_IMG_1740596467761.webpFB_IMG_1740596471115.webp

diploma olayinda usulsuzluk var yada yok ayri mesele
Kisa vadede olmasada 2028 oncesi bulundugu makami cumhurbaskanligi makamiyla es deger gorup ustune vazife olmayan her konuya burnunu sokmasi nedeniyle muharrem ince gibi tarihin tozlu sa6falarinda yerini alacak gibi

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri