Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
intikam için gitti aşık olup döndü mal işte aşk ile şaka olurmu başlarda izlemiştim güzel aslında izleyen varmıki burda
dizilerde yapay konu seviliyor kız güzelse erkek yakışıklıysa bitti bir kaç tane entrika budur izle izle bitmez gelsin reytingBen izlemedim.
Bir kaç bölüm tanıtımına baktım. Urfa ve Diyarbakır yöresinin geleneğiyle zerre alakası olmayan bir yapıt olduğundan, Kültürel dezenforme yarattığından izlemedim.
Ben izlemedim.
Bir kaç bölüm tanıtımına baktım. Urfa ve Diyarbakır yöresinin geleneğiyle zerre alakası olmayan bir yapıt olduğundan, Kültürel dezenforme yarattığından izlemedim.
dizilerde yapay konu seviliyor kız güzelse erkek yakışıklıysa bitti bir kaç tane entrika budur izle izle bitmez gelsin reyting
hayır yapaylık şu iki aile arasında olmayacak şeyleri iki kişi arasında aşk olarak işleyipte film yapıyorlar doguda böyle bir yaşantı hayat yok kızlar mızlar gel gitler tamamen muhafazakar doğu yani uyuşmayan kısım oKonu yapay değil ki bilinen doğu bölgesinde yaşanan konular
hayır yapaylık şu iki aile arasında olmayacak şeyleri iki kişi arasında aşk olarak işleyipte film yapıyorlar doguda böyle bir yaşantı hayat yok kızlar mızlar gel gitler tamamen muhafazakar doğu yani uyuşmayan kısım o
yahu tamam işte bu böyle değil yapay dediğimi şurdan anlayın doğal gelmiyor. hani muhteşem yuzyıl vardı adı tarih' dizisi ama içi dallas aşkı memnun gibi öyle birşey demek istedimİki aile düşman burda iki ailenin çocukları birbirine aşık oluyor doğuda oluyor bu
iyide dizi mardinde geçiyor siz urfa diyarbakır diyorsunuz mardinle onların geleneği aynı olmaz ki
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.