Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hercai Bölüm Yorumları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan angelica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

angelica

Yeni Üye
Burç
Balık
Meslek
ev hanımı
Memleket
kayseri
JkcUDD
Takım
O8yPI5
Bölüm yrumlarını burdan yapalım​

intikam için gitti aşık olup döndü mal işte aşk ile şaka olurmu :D başlarda izlemiştim güzel aslında izleyen varmıki burda

intikam için gitti aşık olup döndü mal işte aşk ile şaka olurmu :D başlarda izlemiştim güzel aslında izleyen varmıki burda

Ben izlemedim.
Bir kaç bölüm tanıtımına baktım. Urfa ve Diyarbakır yöresinin geleneğiyle zerre alakası olmayan bir yapıt olduğundan, Kültürel dezenforme yarattığından izlemedim.

Ben izlemedim.
Bir kaç bölüm tanıtımına baktım. Urfa ve Diyarbakır yöresinin geleneğiyle zerre alakası olmayan bir yapıt olduğundan, Kültürel dezenforme yarattığından izlemedim.
dizilerde yapay konu seviliyor kız güzelse erkek yakışıklıysa bitti bir kaç tane entrika budur izle izle bitmez gelsin reyting

Ben izlemedim.

iyide dizi mardinde geçiyor siz urfa diyarbakır diyorsunuz :) mardinle onların geleneği aynı olmaz ki

dizilerde yapay konu seviliyor kız güzelse erkek yakışıklıysa bitti bir kaç tane entrika budur izle izle bitmez gelsin reyting

Konu yapay değil ki bilinen doğu bölgesinde yaşanan konular

Konu yapay değil ki bilinen doğu bölgesinde yaşanan konular
hayır yapaylık şu iki aile arasında olmayacak şeyleri iki kişi arasında aşk olarak işleyipte film yapıyorlar doguda böyle bir yaşantı hayat yok kızlar mızlar gel gitler tamamen muhafazakar doğu yani uyuşmayan kısım o

Hiç izlemedim izlemeyi de düşünmedim valla izleyenlere iyi seyirler

hayır yapaylık şu iki aile arasında olmayacak şeyleri iki kişi arasında aşk olarak işleyipte film yapıyorlar doguda böyle bir yaşantı hayat yok kızlar mızlar gel gitler tamamen muhafazakar doğu yani uyuşmayan kısım o

İki aile düşman burda iki ailenin çocukları birbirine aşık oluyor doğuda oluyor bu

İki aile düşman burda iki ailenin çocukları birbirine aşık oluyor doğuda oluyor bu
yahu tamam işte bu böyle değil yapay dediğimi şurdan anlayın doğal gelmiyor. hani muhteşem yuzyıl vardı adı tarih' dizisi ama içi dallas aşkı memnun gibi öyle birşey demek istedim :D

iyide dizi mardinde geçiyor siz urfa diyarbakır diyorsunuz :) mardinle onların geleneği aynı olmaz ki

Mardini eklemeyi unutmuşum. Hatta mardinliler seti basmışlardı, haberini de ben yapmıştım.

Güneydoğu kültürü aynıdır. Bşraz giyim kuşam farkı olsada kültürel etkileşim sayesinde aynı kültürel alt yapıya sahipler.
Doğu ve güneydoğu kültürü çok farklı, içlerinde yaşarsanız farkedersiniz. Mezopotamya bölgesinde özellikle yaşamış ve bölgeye dağılmış olanlar aynı kültürel köklere sahiptirler. Toplum doğuya göre daha bedevi, Doğu biraz daha hadari kesimden oluşur. Mimari yapı ve yemek kültüründe farklı ama kendi içinde aynıdır.

Haliyle bölgenin yani güneydoğu un örf adet ve geleneklerine aynı havada oluşmuştur. Ama asla hercai de yansıtıldığı gibi bir kültüre sahip değiller.
Kan davası sadece doğu ve güneydoğuya ait bir gelenek değil tüm ortadoğunun sorunudur. İstanbulda editneye izmirden Ardahan'a Tüm türkiyede de bölge bölge vardır. Ama filmde çok fazla abartılmış. Oysa mardinliler bukadar ahmak insanlar değil :)

İzlemeyi düşünmüyorum :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri