Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Her kavgada gitmekle tehdit eden kadın.

İlişkilerde elbet "gidiyorum" demek en son seçenek olmalı ve dahi hiç olmamalı,
Allah'ın buyurduğu gibi hakem tayin edilmeli her iki aileden,
Evliliğin devamı ya da nihayeti belirlenmeli,
Sonra da son sözler erkeğe ve kadına bırakılmalıdır,
Da, bir erkek için evin elbet dağılması, zor ve kötü bir şeyse,
Kadın da neticede insan hayvan değil,
O da illaki, erkeğin hissiyatı kadar belki ondan da ince olarak,
Bu halleri düşünüyordur..
Bir kadın "gidiyorum" ya da "gitmişse",
Uzaktan gazel okumak da güzeldir,
Uzaktan davulun tokmağı da güzel gelir,
Bir kadın kolay kolay gidiyorum ya da gittim diyemez, demez...
Bir sormak gerek neden dediğini de ondan sonra yorum yapmak gerekir diye düşünüyorum...
İllaki elbet erkeklerden de kadınlardan da "çiğ" olanlar vardır,
O ayrı bir konudur...

Ne olursa olsun, "vurmak, hakaret, galiz küfürler, tokat" vs. direk boşanma sebebidir,
Bir erkek olarak düşüncem budur...
Hiçbir kimse kızını "dövülmek" için aileye emanet etmiyordur...

NOT

Buradaki üyelerden kadınlar, bunda da son çare gitmek olmamalıdır, diyorlarsa,
Tamam onlar dedikleri gibi hareket etsinler,
Dayak, sopa, galiz küfürler sanırım kendileri için nimet olur...
Daha ne diyeyim...

@Palyatif, dayak eşşeğe bile atılmaz. Delikanlı eşine el kaldıracağına intihar etsin yeridir. Bir evlilik eğer el kaldıracak seviyeye gelmişse, kadın ve erkek kişilikleri oturmuş bireyler ise bence o evlilik bitmiştir.

Kadının da erkeği boşanma hakkı vardır.
Konu her kavga yada tartışmada gitmekle tehdit eden kadın tipi için bir sözlük konusudur.
Bir kadın için en son söz olur bitirmeyi istemek..
Lakin her kavgada tüketiliyor ise bu söz kişilik sorunu var gibime geliyor :)
Bugün kadına kalkan el yarın kızınıza kalkan el olur... Bugün kızınız yarının annesi...

İlişkilerdeki stratejik yaklaşımlar samimiyeti ve gerçekliği yok ediyor. Satranç hamlesi gibi tavırlara gerek yok. “O beni terk edemez.” düşüncesi var çoğu insanda. Bu özgüven nereden geliyor anlamış değilim. Ben gidiyorum deyince nolur gitme diye yalvarılmasını bekleyen egoların savaşına evlilik diyorlar. Gerçekten gitmek istemiyorsan söyleme. Kumar masasında değilsin ki blöf yapıyorsun. Kapıda durma. Gidemeyen ama kalamayan ilişkiler yüzünden milletin psikoloji bozuluyor. Alternatif de çok tabii, sen olmazsan başkası var… Iyyyy. Reziliz be. :)

Ben ceketimi alıp kendime gittim pişmanmıyım asla :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri